Kjøp Stassek Equisnacks, 3 kg | horze.no

Equisnacks, 3 kg

kr 189,00
Pris inkl. MVA
Spar 10% med koden: MIDWEEK
Kopier kode: MIDWEEK
700 kr er det minimale bestillingsbeløp. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 15.04.2021.
Rose/Brown Stassek Equisnacks, 3 kg stassek
Stassek Equisnacks, 3 kg
Stassek Equisnacks, 3 kg
Velg størrelse Størrelsestabell
Partnerprodukt
Forvent 3 dagers ekstra leveringstid.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Stassek Equisnacks, 3 kg
Beskrivelse

Beskrivelse

Belønningsbiter til hester
 
(…smaker også godt for hunder)
Når du kommer i stallen blir du hilset med et lykkelig vrinsk? La det hvertfall bli to vrinsk i fremtiden, fordi Equisnacks er en skikkelig godbit til hesten!
Alle hester elsker Equisnacks,  den aromatiske godbiten av høy kvalitet. Den balanserte kombinasjonen av ingredienser gjør de lett å fordøye. Equisnacks er beriket med essensielle vitaminer. Dette er hvorfor de er så sunne.
 
Ikke belønn hesten din med noen ting -
bare gi den en skikkelig godbit med Equisnacks!
 

Produkt-ID: 25770

Les mer

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Vurdering
5 / 5
Anmeld produktet

Gi oss din mening om produktet

Skriv en anmeldelse

Les Omtaler:

Ikke gå glipp av nyheter
Spar 100kr på din første ordre