« Tilbake / Merker / Incrediwear

Incrediwear Incrediwear Circulation bandasjer (12,5 cm)

1.190,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
Farge: Silver
Silver Incrediwear Circulation bandasjer (12,5 cm)
One size
Horze logo
Frakt fra Horze
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

Bandasjene forhindrer skader under trening, korter ned restitusjonstiden etter anstrengelse og skade, og gir en praktisk isende effekt ved kontakt med vann.

Den spesielle Incrediwear Equine-teknologien er basert på halvlederne germanium og karbon, noe som er spesielt vevd inn i stoffet. Stimulering av kroppsvarme frigjør negativt ladede ioner, som igjen stimulerer cellevibrasjon og dermed øker blodstrømmen: På den måten tilføres vevet betydelig mer oksygen og næringsstoffer. For restitusjon og en helingsprosess trenger hestens kropp mer næringsstoffer i det berørte vevet for å gjenopprette normal balanse. Dette gjelder i begge faser etter intensivt stress som følge av trening eller stevne, samt i tilfeller ved akutt skade, betennelse og lignende. Incrediwear Equine-produktene starter å fungere med en gang de får kontakt med hestens kropp, og er derfor ekstremt fleksible i behandling av skader eller som et rent velværeprodukt. Med Incrediwear blir det ikke kompresjon eller ekstra varmeutvikling, slik at produktene også kan brukes mot betennelser og på ulike skader. En spesiell fordel med Incrediwear Equine bandasjene: Når de er våte ligner de på en ispakke. Det dype bindevevet kjøles ned, mens kroppsvarmen transporteres vekk av overflaten på huden og bandasjene. Du trenger ikke kjølepakker og effekten kan gjøres så ofte du ønsker.

Egenskaper:

  • Passer før, under og etter aktiv trening
  • Gir påviselig økt blodsirkulasjon, næringstilførsel og lymfestrømmen
  • Kan redusere risikoen for skader under trening
  • Gir en isende effekt ved kontakt med vann
  • Brukes ved irritasjon, hevelser og lignende
  • Batterier er ikke nødvendige

Teknisk beskrivelse:

48% polyester (germanium/karbonisert trekull), 32% skum, 10% gummi, 8% nylon, 2% spandex.

Vaskeanvisning:

Vaskes på en skånsom vaskesyklus - opp til maksimalt 40°C. Legges flatt for tørking. Skal ikke tromles, blekes, strykes eller renses.

Produkt-ID: 332931

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: