« Tilbake / Merker / Incrediwear

Incrediwear Incrediwear Equine Circulation stående bandasjeunderlag, 36 cm (1 par)

1.790,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
Vi feirer med deg - 21 år med Horze!
Spar 21% på merkevaren Horze &
Få 11% rabatt på nesten alle andre merker

+Hver 21. bestilling er gratis!
Kopier kode: B-DAY
1000 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Hver 21. bestilling vinner - maksimalt refusjonsbeløp er 2000 kr. Differanser vil ikke bli utbetalt. Alle kjøp i Horze-appen eller nettbutikken er med i konkurransen. Kundeservice vil kontakte vinnerne etter kampanjens slutt 28.04.2024. Premiene kan ikke overføres, refunderes eller byttes mot kontanter eller andre premier.
Farge: Silver
Silver Incrediwear Equine Circulation stående bandasjeunderlag, 36 cm (1 par)
One size
Horze logo
Frakt fra Horze
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

På grunn av sin lange brukstid er underlagene passende for bokshvile og transport: De kan korte restitusjonstiden etter trening, og kan gjøre at skader leges raskere.

Den spesielle Incrediwear Equine-teknologien er basert på halvlederne germanium og karbon, noe som er spesielt vevd inn i stoffet. Stimulering av kroppsvarme frigjør negativt ladede ioner, som igjen stimulerer cellevibrasjon og dermed øker blodstrømmen: På den måten tilføres vevet betydelig mer oksygen og næringsstoffer. For restitusjon og en helingsprosess trenger hestens kropp mer næringsstoffer i det berørte vevet for å gjenopprette normal balanse. Dette gjelder i begge faser etter intensivt stress som følge av trening eller stevne, samt i tilfeller ved akutt skade, betennelse og lignende. Incrediwear Equine-produktene starter å fungere med en gang de får kontakt med hestens kropp, og er derfor ekstremt fleksible i behandling av skader eller som et rent velværeprodukt. Med Incrediwear blir det ikke kompresjon eller ekstra varmeutvikling, slik at produktene også kan brukes mot betennelser og på ulike skader.

Egenskaper:

  • Passer til bokshvile og transport
  • Gir påviselig økt blodsirkulasjon, næringstilførsel og lymfestrømmen
  • Kan brukes ved halthet, irritasjon, hevelser og lignende
  • Forhindrer oppsamling av varme
  • Øker restitusjon etter trening
  • Batterier er ikke nødvendige

Teknisk beskrivelse:

77% polyester (germanium/karbonisert trekull), 21% spandex, 2% nylon.

Vaskeanvisning:

Vaskes på en skånsom vaskesyklus - opp til maksimalt 40°C. Legges flatt for tørking. Skal ikke tromles, blekes, strykes eller renses.

Produkt-ID: 332928

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: