Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!
Handle nå

Noble Equestrian ThermoThin sokk

Produkt-ID: 316568

kr 129,00
(Pris inkl. MVA)
Noble Equestrian ThermoThin sokk
Velg størrelse Størrelsestabell
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 4 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Noble Equestrian ThermoThin sokk
Beskrivelse

Beskrivelse

Varm uten klumper. Thermolite® er kjent for sin lette følelse, men allikevel høytytende fibre som holder foten din tørr og varm fra hæl til tå. Denne sokken sklir lett inn i enhver sko/støvel mens føttene dine holdes komfortable og fornøyde.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

God overgangssokk.
0 Likes

Sokken har veldig god passform. Men er dessverre ikke så varm som jeg først trodde, eller hva jeg kunne lese for kjøp ;-( - Den vil ikke kunne holde tærne varme på en vintertur (og vinteren har egentlig ikke kommet enda) til tross for den termiske sålen i bagasjerommet. På den annen side er de billige ullknestrømperne fra Netto derimot en hit. Jeg vil påstå at sokkene må falle i en annen kategori, støvelsokker med super gangkomfort og passform :-) Det blir ikke vintersokker ;-(

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.