Spar 130 kr. på din neste ordre over 600 kr.!*
Bruk koden: HORSE-DAY
Spar nå
Kopiert til utklippstavlen

Horze allround sal i lær

Produkt-ID: 14270

kr 2.898,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Leveringsklar
Horze allround sal i lær
kr 2.898,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Horze allround sal i lær
kr 2.898,00
Horze salbag
kr 299,00
Horze allround sal i lær
Beskrivelse

Beskrivelse

Når du starter å ri og ønsker en ekte lærsal til en rimelig penge.


En komfortabel sal i ekte lær, til en god pris! Tilgjengelig i to farger, og salen har trebom og er stoppet med ull. Dette er en pålitelig medium-standard sal som passer for alle ryttere. M=31cm, W=32cm, XW=33cm.


Egenskaper:


  • Allroundsal i lær
  • Enkle kneputer
  • Mye støtte

Teknisk beskrivelse:


Ekte lær.


Vaskeanvisning:


Tørkes ren med varmt vann for å fjerne skitt og svette, tørk så over med lær-rens.


Gjennomsnittlig vurdering
4.8
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

29 Likes

Veldig fin, myk sal. Komfortable stopper, myke puter passer tett til hesten. Et veldig praktisk utvalg av størrelser lar deg velge en sal på baksiden av hesten. Dessverre er det ingen størrelser for brede rygger. Veldig vakker brun sal

sadel
26 Likes

denne salen er flott, det har gått to år at jeg har den er flott og veldig behagelig. Jeg anbefaler det

22 Likes

Jeg hadde denne salen i brunt til bursdagen min, for 1 år siden, jeg bruker den to ganger i uken og den er perfekt! Trenger ikke engang å "knekke" i 20 timer som alle andre nye saler, bare 5 timer er nok! Vi ser ikke så bra på bildet, men det er en oransje kant rundt setet (bare for den brune salen)!

10 Likes

Nydelig sal som ligger godt på hesten. For at syklisten skal sitte godt takket være Pauschen.

Planke
10 Likes

Salen har bred, jevn kanal, og jevnt stoppede, myke puter. Den er også relativt pen å se på. Putene er trukket med noe tynt skinn, og vil strekke seg over tid. Anbefaler å holde salen så tør som mulig, gå gjerne til innkjøp av et "ride on sadlecover" som beskytter salen. Dessverre er setet hardt som en treplanke, og oppleves også like stivt. Setet er også trukket med tynt skinn, og etter bare en liten ridetur kjennes det som om dette skinnet kommer til å bli svært strukket og dermed "løst" etter kort tid. Salen ligger godt på hest med lett svai, og har god plass til manke. Læret er fryktelig tørt, og her må man bare smøre salen gjentatte ganger til det ikke lenger er tørt. Vær obs på at salen farger svært mye av ved smøring. Stygt redd for at holdbarheten på salen forringes sterkt på grunn av det tørre læret. Noe korte kapper i fht setestr. På det jevne er min anbefaling: Spar pengene til en dyrere og bedre sal.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.