Nå får du 10% ekstra på salget! *
Bruk koden: EXTRA10
Kopier
Kopiert til utklippstavlen
-20%

Horze allround sal i lær

Produkt-ID: 14270

kr 2.392,00
kr 2.990,00
(Pris inkl. MVA)
Slutter om:
Horze allround sal i lær
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Horze allround sal i lær
kr 2.392,00
kr 2.990,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Horze allround sal i lær
kr 2.392,00
kr 2.990,00
Horze salbag
kr 299,00
Horze allround sal i lær
Beskrivelse

Beskrivelse

Når du starter å ri og ønsker en ekte lærsal til en rimelig penge.


En komfortabel sal i ekte lær, til en god pris! Tilgjengelig i to farger, og salen har trebom og er stoppet med ull. Dette er en pålitelig medium-standard sal som passer for alle ryttere. M=31cm, W=32cm, XW=33cm.


Egenskaper:


  • Allroundsal i lær
  • Enkle kneputer
  • Mye støtte

Teknisk beskrivelse:


Ekte lær.


Vaskeanvisning:


Tørkes ren med varmt vann for å fjerne skitt og svette, tørk så over med lær-rens.


Gjennomsnittlig vurdering
4.8
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Komfortabel er ikke mulig
0 Likes

For den menneskelige Pi er sannsynligvis den mest komfortable og på hesten er han upåklagelig. I tillegg, skikkelig for korte hester ... topp

Størrelse: Normal
sadel
1 Likes

Salen satt godt på hesten. Vi bruker mer enn 2 måneder 3-4 ganger i uken. Bare i beskrivelsen er det skrevet at lenok er av tre, men faktisk er den plast. Derfor er salen lett.

Størrelse: Normal
Sal som jeg anbefaler
1 Likes

Jeg kjøpte denne salen for 6 år siden nå, og den er fremdeles i utmerket tilstand og alltid så behagelig at jeg anbefaler den på det sterkeste. tid.

Størrelse: Normal
sadel
3 Likes

Denne salen tiltrekkes nettopp av at det er skinn, som lovet å være dobbelt slitesterkt, fordi skinnprodukter, som vanlig, varer mye lenger. I prinsippet var denne salen fornøyd med det faktum at det er laget av skinn av høy kvalitet og alle sømmene er godt sydd, på bakgrunn av dette kan jeg si følgende: salen er verdt å være oppmerksom, og selv om det er et valg mellom en enkel sal og en lær, definitivt skinn. Leveres forresten raskt, trakk salen ikke bare meg, men også en venn som også omhandler hester. Å sitte i den er behagelig, gnir ingenting, perfekt laget for rytteren, noe som selvfølgelig gleder seg.

Størrelse: Normal
komfortabel
2 Likes

God dag Jeg kjøpte en Horze Saddle i din flotte nettbutikk til en god pris. Billigere enn i vanlige butikker. Det er veldig holdbart, solid, behagelig for en ung hest. Vi valgte nøye størrelsen med hjelp av en høflig konsulent. Kom opp på hestens tid. Vi vil fortsette å kjøpe utstyr fra deg i en spesialbutikk.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.