Spar 12% på alle støvler og ridebukser fra Horze og B Vertigo!
Spar nå

Arma kopper, touch close

Produkt-ID: 318638

kr 179,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Arma kopper, touch close
Beskrivelse

Beskrivelse

Disse smarte gummikoppene forhindrer skraper, og beskytter hovområdet mot slag. Laget av 6 mm. gummi med gummidekte borrelåser som gir et bra utseende.


Gjennomsnittlig vurdering
4.3
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Ok!
1 Likes

The stitching has started to break on one boot and I've only had them for one month and used only a couple of times. Overall they're really nice for this prize. The sizes are a little big.

Gode klokker med sterk borrelås
0 Likes

Gode / fine klokker som gjør det de trenger og med god sterk borrelås. De har et sporty utseende, de er enkle å rengjøre og borrelåsen holder, selv på gjørmete bretter. Spesielt gode sammenleggbare klokker.

Flotte støvler
0 Likes

Flotte støvler! Perfekt å ha i hagen. Tykk gummi, men fortsatt myk. Elsker at smellen også er gummi på toppen, den holder mye bedre mot leire og regn. Jeg tok full størrelse til mitt fulle blod, han ligger noen ganger mellom kolber og full, de er ikke for store, men de går nøyaktig ned til skoen.

farge
0 Likes

Synd når du ikke selv kan endre farge. Det er farger i annonsebildet, men det er ikke noe alternativ å velge. Jeg ville ikke hatt andre farger enn svart, hvitt eller brunt.

Virkelig gode og rimelige støvler
0 Likes

Gode støvler! Tøff. Virkelig god og stabil borrelås. Ha dem begge som hagboots og når du sykler.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.