FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Back on Track Performance kopper

Produkt-ID: 19744

kr 499,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Back on Track Performance kopper
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Back on Track Performance kopper
kr 499,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Back on Track Performance kopper
Beskrivelse

Beskrivelse

Egenskaper:


  • Spesielt utformet for å passe rundt hestens kode, og med Welltex™ kanten forhindres det at koppene vrir seg
  • De er ideelle for hester som har problemer med hoven eller kronranden
  • De reflekterende, dypttrengende infrarøde strålene som kommer av keramikkpartiklene i Back on Track Welltex™-stoffet har egenskaper som å støtte sirkulasjonen, noe som kan øke mobiliteten og bidra med å unngå skade. Selges i par

Gjennomsnittlig vurdering
2.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Ingen vanlig Back On Track-kvalitet
0 Likes

Min ungdom har problemer med å aktivere bakparten. For at han ikke tråkker inn i forhånden, var det hovklokker til vi gikk bort fra byggeplassen. Jeg gledet meg veldig til hovklokkene fra Back On Track. Dessverre gratis. Hovklokkene løses opp på kanten allerede til tross for lite belastning. På forespørsel med produsenten ble jeg ignorert. Hovklokkene er det første produktet fra Back on Track hvor jeg sier virkelig ned til produsentens service og prosessering.

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.