Midtsesong-salg! Gå ikke glipp av disse enorme rabattene!
Spar nå

Eskadron allround kopper i robust syntetisk lær

Produkt-ID: 19772

kr 479,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Eskadron allround kopper i robust syntetisk lær
Velg størrelse Størrelsestabell
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Eskadron allround kopper i robust syntetisk lær
Beskrivelse

Beskrivelse

Kopper i syntetisk lær, allround, fôret med 5,5 mm neopren og med dobbel borrelås. Ekstremt riftsikker og slitesterk. Utsiden av artikkel 666 58 61 03 or 07 matcher allround beinbeskytterne. Størrelse: S, M, L, XL, XXL.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Hoppeklokker av høy kvalitet
0 Likes

Vakre klokker i vanlig Eskadron-kvalitet. Materialet er behagelig bløtt og ser ikke ut til å gnage. Likevel beskytter de godt under trening. Passformen er ideell for min piggede hest. Hvis du har uskodde hester med flate høver, kan klokkene være litt lange

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.