Spar 15% på alle refleksprodukter!
Spar nå
-20%

Eskadron kopper i syntetisk lær og saueskinn

Produkt-ID: 19775

kr 519,20
kr 649,00
(Pris inkl. MVA)
Slutter om:
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Eskadron kopper i syntetisk lær og saueskinn
Beskrivelse

Beskrivelse

Kopper i syntetisk lær og saueskinn, fôret med 5,5 mm neopren og med dobbel borrelås. Ekstremt riftsikker og slitesterk. med saueskinn.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

1 Likes

Overlegen kvalitet og godt utvalg av størrelser. Fåreskinn er perfekt for hestefølsomme hester.

Kvalitetsgryter
0 Likes

Virkelig Boots resistente, lett å rengjøre, ikke vi, etter et halvt år med aktiv bruk av frynsete. De roterer bare ikke i det hele tatt, og klistremerket er skikkelig tett. Størrelsene er ganske små.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.