Spar 130 kr. på din neste ordre over 600 kr.!*
Bruk koden: HORSE-DAY
Spar nå
Kopiert til utklippstavlen

Finntack ribbete kopper

Produkt-ID: 19705

kr 149,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Finntack ribbete kopper
kr 149,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Finntack ribbete kopper
Beskrivelse

Beskrivelse

Rimelige kopper til lett beskyttelse under trening eller ute.


Ser du etter noen enkle kopper for lett treningsarbeid? Dette er paret for deg. Klassiske gummikopper med ribber og borrelås er laget til lett trening og til bruk i luftegården.


Egenskaper:


  • God pris
  • Lett
  • Selges i par

Teknisk beskrivelse:


Gummi.


Vaskeanvisning:


Skylles i kaldt vann Lufttørk


Gjennomsnittlig vurdering
3.6
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

0 Likes

Dette er skikkelig laget støvler, men de virker litt korte sammenlignet med andre merker og er ikke så fine som andre klokkestøvler med samme pris. Jeg bestilte en XL, som er størrelsen jeg bestilte i alle klokkestøvler, og de skummet ikke bakken når de var ordentlig sikret, så de vil ikke beskytte mot å ta tak i en sko. Borrelåsen er ikke lang nok til å utvide seg litt slik at de setter seg lavere og treffer bakken selv, så jeg vil bruke dem med stående pakker for forsendelse i stedet for valgdeltagelse.

Bra generelt
0 Likes

Jeg fikk et par av disse i svart (se da de blir ganske gjørmete / støvete), noe som var et smart valg. De smelter godt inn (de forstyrrer ikke xc-fargekoordinasjonen). Jeg har hatt mitt i et år, og de har vart.

0 Likes

Dyre og elendig kvalitet:-( er det eneste jeg har fra horze som jeg er misfornøyd med...

0 Likes

Ellers er det veldig bra og størrelsen er oppe, men de klistremerkene blir frynsete :( Irriterer når de blir dårlige og faller ... Ellers må den vare lenge og fungere ordentlig! Men hvis du hadde de sterkere sømmene;)

Billig! Ikke imponert!!
0 Likes

Jeg kjøpte disse som back-up par til å trekke på klokkestøvlene. De følte seg spinkle ut av pakken, og jeg var skeptisk, men jeg elsket kvaliteten på alle mine andre produkter fra Horze, så jeg beholdt dem i stedet for å komme tilbake. Jeg likte den doble borrelåsfunksjonen. Jeg brukte dem til valgdeltagelse omtrent tre ganger da hesten min rev seg gjennom en ved å tråkke på den i vaskeholderen. Veldig skuffet!!

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.