Kjøp Zandona Superior Air kodebeskytter | horze.no

Superior Air kodebeskytter

kr 419,00
Pris inkl. MVA
Brun Zandona Superior Air kodebeskytter zandona
Svart Zandona Superior Air kodebeskytter zandona
Zandona Superior Air kodebeskytter
Zandona Superior Air kodebeskytter
Velg størrelse Størrelsestabell
Partnerprodukt
Forvent 5 dagers ekstra leveringstid.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Zandona Superior Air kodebeskytter
Beskrivelse

Beskrivelse

SUPERIOR AIR kodebeskytter har vist seg å bekytte mot slag og blåmerker i koden, et område som de fleste bandasjer og stryksokker ikke dekker. De brukes til å absorbere støt fra hinderbommer, til å bekytte mot problemer med gnag og til å fremskynde helbredelsesprosessen under hvile (holde området rent og beskyttet) ved hudavskalling. De er laget 100% i Italia, og er fukttransporterende takket være struktur laget av perforert neopren som er festet som en myk ekstra beskyttelse, i tillegg til 2 luftinntak . De festes med et dobbelt borrelåssystem. Selges i par.


Produkt-ID: 305271

Les mer

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Vurdering
Anmeld produktet

Gi oss din mening om produktet

Skriv en anmeldelse

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Ikke gå glipp av nyheter
Spar 100kr på din første ordre