Kjøp Mink Horse grime i myk & glatt lær | horze.no

grime i myk & glatt lær

kr 549,00
Pris inkl. MVA
Spar 20% på et valgfritt produkt
Kopier kode: SAVE20
800 kr er det minimale bestillingsbeløp. Denne kupongen kan ikke kombineres med andre tilbud eller kuponger. Dette tilbudet kan kun brukes på et produkt. Gjelder det dyreste produktet som du kjøper. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 17.05.2021.
Brown/Brass/Gold Mink Horse grime i myk & glatt lær minkhorse
Black/White/Chrome Mink Horse grime i myk & glatt lær minkhorse
Black/Grey/Chrome Mink Horse grime i myk & glatt lær minkhorse
Black/Chrome/Silver Mink Horse grime i myk & glatt lær minkhorse
Black/Brass/Gold Mink Horse grime i myk & glatt lær minkhorse
Mink Horse grime i myk & glatt lær
Mink Horse grime i myk & glatt lær
Velg størrelse Størrelsestabell
Partnerprodukt
Forvent 4 dagers ekstra leveringstid.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Mink Horse grime i myk & glatt lær
Beskrivelse

Beskrivelse

En lærgrime i skikkelig god kvalitet. Mykt, sterkt og smidig lær med sterke spenner med runde kanter. Justerbar på begge sider av nakkereimen og under haka, slik at den passer perfekt. Myk polstrin på nakke- og nesereim gir maksimal komfort. En svært solid og veldig delikat grime laget av kvalitetsmaterialer. Kommer i svart eller mørkebrunt lær, med spenner i krom eller messing, og med polstring og sømmer i kontrastfargene grå på svart eller konjakk på mørkebrun. Størrelser: P - C - F - XF.


Produkt-ID: 313135

Les mer

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Vurdering
5 / 5
Anmeld produktet

Gi oss din mening om produktet

Skriv en anmeldelse

Les Omtaler:

Ikke gå glipp av nyheter
Spar 100kr på din første ordre