« Tilbake / / /

LeMieux LeMieux Euro sprangsjabrak

810,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
( 3 )
Spar opptil 16 % på bestillingen din
Kopier kode: SAVEMORE
Bruk for 500kr og få 12% rabatt.Kjøp for 800kr og få 16% rabatt. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du får rabatt på en bestilling ((f. eks. 50 kr rabatt kupong), fordeles rabatten på de enkelte produkter i din bestilling. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 26.03.2023.
Farge: Bonnie Blue
Bonnie Blue LeMieux Euro sprangsjabrak
Black LeMieux Euro sprangsjabrak
DB/AB LeMieux Euro sprangsjabrak
WH/AB LeMieux Euro sprangsjabrak
One size
Partnerprodukt

Dette produktet leveres fra en av våre partnere. Hele din bestilling får en forsinket leveringstid når den inneholder et partnerprodukt. Du kan se den estimerte leveringsdatoen i kassen.

Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
Retur og refusjon
30 dagers returrett

Beskrivelse

Den nye EuroJump-serien markerer et spennende samarbeid med Scott Brash, verdens beste sprangrytter. Denne sjabraken er utviklet for å passe moderne sprangsaler helt perfekt. Blåst opp mot ryggen for å hindre at den fanger rytterens bein. Ny supermykt bambusfôr som absorberer og kontrollerer svetten under salen, er vakker, komfortabel og trygg. Et nytt lineært vatterinsmønster gjøres komplett av en semsket ytre finish av høy kvalitet og flettekant. Bredere gjordfester med tre innlemmede stropper gir flere muligheter for gjorden.

Produkt-ID: 313507

Les Omtaler:

Farge: