« Tilbake / Merker / LeMieux

LeMieux LeMieux Earth dressursjabrak

RRP: -11% rabatt
799,00 kr
RRP: 899,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
Farge: Moss
Moss LeMieux Earth dressursjabrak
One size
Horze logo
Frakt fra Horze
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

En del av den eksklusive Earth-kolleksjonen. Tilfør bærekraft i salen med den stilige, miljøvennlige Earth dressursjabraken. Denne dressursjabraken er designet for å passe de fleste dressursaler, og gjør at du kan nyte en ny, matchende fargekombinasjon mens du samtidig reduserer avfall. Stoffet er laget av resirkulerte plastflasker, og gummiskiltet er laget av resirkulert gummi. Denne sjabraken er like bra for planeten som den er for deg. I et forsøk på å redusere avfall, er lappene på Earth-produktene laget av resirkulert kartong og produktets ytre emballasje er biologisk nedbrytbar. Dette gjør at du kan få et produkt med blikkfang til ridegarderoben din, uten at du forsøpler noe mer. For å hjelpe med å gjøre planeten litt bedre for alle har LeMieux gått sammen med Ecologi, så hver gang noen kjøper et produkt av Earth-kolleksjonen har de forpliktet seg til å plante et tre. Kjøp en, plant et tre.

Teknisk beskrivelse:

Rpet stoff - Cationic Oxford med 55% resirkulert garn. Rpet stoff - PVC dekket Cationic Oxford med 55% resirkulert garn. Bambus - 60% viskose, 40% polyester. Polyfyll - 100% polyester. Skum - 100% polyester. Ikkevevd stoff - 100% polyester. Bånd - PU dekket Cationic Oxford med 55% resirkulert garn

Vaskeanvisning:

Kan maskinvaskes på et normalt 30 graders program. Vi anbefaler å vaske i vaskepose. Strekk den i korrekt form for å holde formen under tørking. Kan strykes på lav varme. Vennligst sikre deg at alle borrelåser er godt lukket før vask. Skal kun lufttørkes og ikke i tørketrommel.

Produkt-ID: HZ7JK

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: