JANUARSALG - ENDA STØRRE RABATTER! Opp til 50% rabatt på massevis av produkter! *
Spar nå
-40%

Horze vanntett shelljakke, unisex

Produkt-ID: 35281

kr 474,00
kr 790,00
(Pris inkl. MVA)
Horze vanntett shelljakke, unisex
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Horze vanntett shelljakke, unisex
kr 474,00
kr 790,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze vanntett shelljakke, unisex
Beskrivelse

Beskrivelse

Når du behøver noe regntett!


Horze Unisex vanntett shelljakke er den perfekte allværsjakke! Det pustende stoffet har teipede sømmer, to lommer foran og en avtagbar hette. Dette er en komfortabel jakke med stilfullt design.

Borrelås ved håndleddet og gjemt glidelås foran med flere refleksdetaljer som gir liv til en ellers stilren jakke. Hetten er ekstra lett å ta av og på. Jakken er et unisex produkt og har god passform både for menn og kvinner. I motsetning til mange typiske unisexprodukter. Den har et rent, strømlinjeformet utseende og passer derfor godt til det meste.


Features


  • Sripet mønster i kontrastfarge gir et flott, strømlinjeformet utseende
  • 100% vannettt
  • Tapede sømmer
  • Avtagbar hette med snor
  • Lommer

Details


  • Kan vaskes i maskin
  • 100% polyester
Gjennomsnittlig vurdering
4.6
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Estetisk, men soliditet og størrelse å gjennomgå.
0 Likes

Pen jakke, men gir en størrelse under ... og til tross for størrelsen for stor, sømmen under armen ga plass under montering ... J dspere håper det bare er en mangel på min og ikke styrken til sømmene generelt ... Praktisk å bruke.

Størrelse: Stor
For stor
0 Likes

Jakke å kjøpe i størrelse M passer til en skuffet L som julegaver. Jeg nøler med å kjøpe denne jakken i XS og blir skuffet over størrelsen igjen Skade fordi veldig vakker jakke identisk med bildet

Størrelse: Stor
størrelse for stor
0 Likes

Størrelse S er altfor stor for en kvinne, ikke sikker på at størrelse XS er tilstrekkelig

Størrelse: Stor
jakke
0 Likes

Minst føltes jakken veldig løs. Her er M-størrelsen en god størrelse. Tilsynelatende, på grunn av sin jevn størrelse, er jakken så lang at den "reiser seg" når du sitter på hestens rygg. Ellers likte jeg jakken.

Størrelse: Normal
Positiv overraskelse
0 Likes

Personlig føler jeg at jakken holder vann godt, nesten som en tradisjonell regnfrakk. Men sammenlignet med en tradisjonell regnfrakk, er det et uendelig pluss at denne jakken puster, mens gummi-regnfrakken lett kveles / svetter. Hvis du legger en fleecejakke under jakken, vil jakken bli veldig kald. På samme måte er det kult nok i varmt vær, hvis du ikke legger mer t-skjorte under. Jeg likte denne jakken så godt at jeg bestilte en annen jakke til hjemmebruk mens den andre jakken er i stallen.

Størrelse: Stor

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.