Spar 12% på topp 25 bestselgende julegaver!
Spar nå

Jacson Pippi regntett ytterfrakk

Produkt-ID: 321910

kr 659,40
kr 1.099,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Jacson Pippi regntett ytterfrakk
Beskrivelse

Beskrivelse

Lang, vanntett regnfrakk i myk og fleksibelt PU-stoff. Stripete fleecefôr innvendig. Kan åpnes bak for bedre bevegelsesfrihet mens du rir. Reflekterende detaljer på ryggen og på det ene ermet.


Vaskeanvisning:


Maskinvask på 40°C.


Gjennomsnittlig vurdering
4.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

regnfrakk
0 Likes

Fint innvendig fôr, små små lommer på utsiden ellers praktisk med lengden bak

Jacson Pippi
0 Likes

Det er en fleece inni toppen, føles fin og varm. I bunnen er det polyester inni som tar tid å tørke når den er våt. Hemmen dekker låret; høyre lår er bedre dekket enn venstre. I ordentlig regn trenger du noe mer for å beskytte beina. Når jeg går, forblir kuttet på baksiden bak salen, men etter trav eller galopp måtte jeg justere kuttet bak salen igjen for å holde setet tørt. Overflaten på pelsen er mykt PU-materiale og holder vannet utenfor. Sammendrag: Jeg liker denne pelsen, og den er veldig nyttig.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.