FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå
-30%

Karlslund Vinterdress

Produkt-ID: 35091

kr 2.933,00
kr 4.190,00
(Pris inkl. MVA)
Karlslund Vinterdress
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Karlslund Vinterdress
kr 2.933,00
kr 4.190,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Karlslund Vinterdress
Beskrivelse

Beskrivelse

Lett og attraktiv dress laget for ridning, som vil holde deg varm og tørr om vinteren. Det ytterste laget har Climate+ stoff som er vind- og vanntett, og alle glidelåser og sømmer er vanntette. Isolasjonen er THINSULATE og dressen har helskinnssete i tillegg til hette og håndvarmere.Denne dressen er spesielt designet for ridning og har flere lommer og smarte detaljer.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Top!
0 Likes

Jeg elsker dette kjeledresset. Det holder deg varm i all slags vær og er helt tett. Fit er flott, selv varme klær passer under den. Til tross for den høye prisen (jeg kjøpte den her med Tiefpreisgarantie for 300 €) ville jeg alltid bestemme meg for dette. Mange små lommer er praktiske, og reflekterende striper på benet gir ekstra sikkerhet i vått, kaldt vær.

Størrelse: Stor
Drakten overlater ingenting å være ønsket!
1 Likes

Jeg kjøpte dressen i L, selv om M ville vært nok for høyden min, 176 cm og lange ben. Bena er kuttet absolutt lange nok, som jeg bare kommer i nærheten av å bruke bukser i overlengde. Drakten holder deg varm i flere timer. Under armhulene kan du åpne den, så det ikke alltid er ganske kalde dager for absolutt godt-godt klima blir ivaretatt. Det er rikelig med lommer inne og ute, du kan putte alt. Kvaliteten er upåklagelig. Jeg vil ikke savne ham lenger og ville kjøpe den igjen og igjen. Han er absolutt verdt prisen!

Størrelse: Stor
0 Likes

Super fine kjeledresser med perfekt passform! Skal bo i denne i vinter :))

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.