Cavalliera Top Rider kortermet topp

RRP: -25% rabatt
486,75 kr
RRP: 649,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
Spar 13% på din bestilling
Kopier kode: SHOPPING13
800 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 18.08.2022. Ikke gyldig for merkene Horseware, Sprenger, Karlslund, Jin Stirrup.
Farge: Black/ Dressage
Black/ Dressage Cavalliera Top Rider kortermet topp
Black/ Show Jumping Cavalliera Top Rider kortermet topp
Størrelsestabell
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
Retur og refusjon
100 dagers returrett

Beskrivelse

Denne tekniske skjorten er laget av et overlegent lett, pustende fireveis stretch som gir brukeren den beste komforten og fleksibiliteten som er mulig. Den kommer med høy hals og enkel glidelåsåpning, med blankt uekte lær og en stilig, ensfarget, skinnende sprang- eller dressurlogo på brystet. Det mest sofistikerte plagget du kan velge blant klesplagg til ryttere. Tilgjengelig med korte og lange ermer.


Vaskeanvisning:


Vask skjortene dine fra Cavalliera med lignende farger, og følg vaskeinstruksjonen nøye. Knepp sammen, eller dra opp glidelåsen og vreng den. Ikke overfyll vaskemaskinen. Sett vaskemaskinen på en lav sentrifugering. Tørk skjorten på en henger og strekk kragen, ermene og skjortestolpen mykt. Ikke vri opp skjorten. En lett stryking kan være ønskelig for å få den siste prikken over i'en.


Produkt-ID: 332353

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: