FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Back on Track t-skjorte slim fit

Produkt-ID: 32551

kr 499,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Back on Track t-skjorte slim fit
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Back on Track t-skjorte slim fit
kr 499,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Back on Track t-skjorte slim fit
Beskrivelse

Beskrivelse

Takket være den smalere passformen, er vår nye T-skjorte det beste valget hvis man har skulder- eller ryggsmerte. Med kantbånd i kontrastfarge og en moderne look, er den et flott tillegg til enhver garderobe, og kan brukes til smertelindring eller bare for å ta seg godt ut.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Et supert produkt
0 Likes

Veldig god! Jeg har en skulderskade som har plaget skulder, hode, rygg og nakke i lang tid. Merket med en gang at det kjeramiske stoffet i produktet jobbet med muskulatueren i skulderen, samt spenninger, og etter tilvenningsperioden ble den veldig god å bruke. I tillegg er t-skjorten veldig fin, og kan brukes i hverdagen eller på stevnet. Veldig god passform. Anbefales!

Størrelse: Liten
Flott skjorte
0 Likes

Om sommeren, om vinteren et sted under eller for å sove, en multifunksjonell skjorte. Hvis jeg har problemer med skuldrene og / eller nakken, har jeg på meg denne skjorten, og du føler at det blir bedre. Kvaliteten er også veldig god, et absolutt must.

Størrelse: Normal
Back on Track Slimfit T-skjorte
0 Likes

Høykvalitets, komfortabel og godt tilpasset t-skjorte med god passform. Tørker raskt etter vask.

Størrelse: Normal
0 Likes

Superfin foret t-skjorte liker jeg også modellen. Har bestilt 1 størrelse større, og det er bra.

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.