Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!
Handle nå

Back on Track t-skjorte v-formet

Produkt-ID: 32552

kr 469,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Back on Track t-skjorte v-formet
Beskrivelse

Beskrivelse

Denne formsydde t-skjorten i Welltex® med v-hals er laget av en blanding av kvalitets bomull, polyester og elastan. Den ser bra ut og er veldig behagelig å ha på. Bruk den til daglig eller til å hjelpe å løse spenninger i skuldrene og ryggen.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

0 Likes

Jeg kjøpte denne t-skjorten til moren min som har ryggsmerter (slitasjegikt) på hesteryggen, den ble slitt på vei opp eller om natten, et antall timer som skrevet på bruksprotokollen, det var effektiv siden det ikke lenger føltes ubehag, foreslår jeg at produktet er litt dyrt, men det er verdt det

Superfint, og med back on track-funksjoner!
0 Likes

Veldig stilig og godt tilpasset t-skjorte som også har tilbake på spor unike funksjoner !!!

Bare tilbake på banen
0 Likes

Kvaliteten er bare ikke til topps. Her er det ganske enkelt verdien for pengene

BOT-T-skjorte
0 Likes

Høykvalitets, komfortabel og godt tilpasset t-skjorte med god passform. Tørker raskt etter vask.

T-skjorte
0 Likes

Klokkene i størrelse, fine og behagelige å ha på, føles litt tykkere i stoffet, men kule og behagelige å ha på en sommerdag.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.