JANUARSALG - ENDA STØRRE RABATTER! Opp til 50% rabatt på massevis av produkter! *
Spar nå

Back on Track t-skjorte

Produkt-ID: 32550

kr 445,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Back on Track t-skjorte
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Back on Track t-skjorte
kr 445,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Back on Track t-skjorte
Beskrivelse

Beskrivelse

Denne T-skjorten er perfekt for lindring av smerter i skulder ledd. Den kan også brukes til nakke- og ryggsmerter, men hvis skjorten er for løs blir det mindre stoff-hud kontakt i disse to områdene, og effekten vil ikke være like stor.


Gjennomsnittlig vurdering
4.5
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Back on Track T-skjorte
0 Likes

Totalt sett er T-skjorten godt laget til det formålet den er designet for å dra nytte av. Jeg bestilte et medium basert på størrelseskartet. Jeg burde spurt om dimensjonering via Unisex dimensjonering. Jeg trenger en mindre størrelse neste gang. Ja, jeg vil bestille en mindre størrelse ganske snart! Back on Track-produktene har fungert veldig bra for hestene mine! Så jeg bortskjemte meg med å prøve noen "menneskelige" produkter! Fantastiske produkter og vil være en retur kunde!

Beste skjorte!
0 Likes

Disse kjører ganske store, en løs passende skjorte uten noen form. Materialet er utmerket og tykt, ser ut som det vil holde godt, men altfor stort for meg selv med xsmall så jeg bytter ut for kvinnenes vneck.

Størrelse: Stor

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.