Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!
Handle nå

Back on Track t-skjorte

Produkt-ID: 32550

kr 445,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Back on Track t-skjorte
Beskrivelse

Beskrivelse

Denne T-skjorten er perfekt for lindring av smerter i skulder ledd. Den kan også brukes til nakke- og ryggsmerter, men hvis skjorten er for løs blir det mindre stoff-hud kontakt i disse to områdene, og effekten vil ikke være like stor.


Gjennomsnittlig vurdering
4.5
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Beste skjorte!
0 Likes

Disse kjører ganske store, en løs passende skjorte uten noen form. Materialet er utmerket og tykt, ser ut som det vil holde godt, men altfor stort for meg selv med xsmall så jeg bytter ut for kvinnenes vneck.

Back on Track T-skjorte
0 Likes

Totalt sett er T-skjorten godt laget til det formålet den er designet for å dra nytte av. Jeg bestilte et medium basert på størrelseskartet. Jeg burde spurt om dimensjonering via Unisex dimensjonering. Jeg trenger en mindre størrelse neste gang. Ja, jeg vil bestille en mindre størrelse ganske snart! Back on Track-produktene har fungert veldig bra for hestene mine! Så jeg bortskjemte meg med å prøve noen "menneskelige" produkter! Fantastiske produkter og vil være en retur kunde!

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.