JANUARSALG - ENDA STØRRE RABATTER! Opp til 50% rabatt på massevis av produkter! *
Spar nå

Back on Track stilongs, dame

Produkt-ID: 35530

kr 499,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Back on Track stilongs, dame
Velg størrelse Størrelsestabell
Back on Track stilongs, dame
kr 499,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Back on Track stilongs, dame
Beskrivelse

Beskrivelse

Disse stilongs i bomull/polyester er svaret for muskel- eller leddproblemer i hofte-, lyske-, lår-, kne- eller leggområdene, og de hjelper også med lindring av smerter og ubehag forårsaket av kaldt vær. Stilongs for kvinner er laget av glatt tekstil som er litt tynnere enn i heremodellen. De hjelper også med lindring av menstruasjonssmerter. Hoftesmerter i unge til middelaldrende mennesker forbindes ofte med belastning på lårmuskelen (tensor fascia latae), og vi har sett gode resultater med dette plagget.


Gjennomsnittlig vurdering
4.3
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

For kort i ryggen
0 Likes

Hyggelige bukser, men for kort i ryggen, når du har et lite støt og setter deg sklir de ned. Ikke ideell for ridning. Bena er litt korte, men ikke som et slikt problem. Kvaliteten er god.

Størrelse: Normal
Lang undertøy dame BoT
0 Likes

De beste som er tilgjengelige. Har to par. På grunn av FM og leddgikt blir jeg stiv. Men disse hjelper til med sirkulasjon og varme i musklene. Helt klart det beste for meg. Anbefaler dem på det sterkeste.

Størrelse: Normal
Uten disse kan du ikke leve :)
0 Likes

Super bra: slitesterk, varm og holder vondt og smerter i sjakk.

Størrelse: Liten

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.