Cavalliera Grace ridevest med vanntette paneler

Fra 861,75 kr
RRP: 1.149,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
20% EKSTRA rabatt på merket Horze
Kopier kode: SUMMERTIME
800 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 11.08.2022. Ikke gyldig for merkene Back on Track, Schockemöhle, Tonics, Weatherbeeta.
Farge: Svart/Svart
Svart/Svart Cavalliera Grace ridevest med vanntette paneler
Svart/Mørkeblå Cavalliera Grace ridevest med vanntette paneler
Størrelsestabell
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
Retur og refusjon
100 dagers returrett

Beskrivelse

Elastisk stoff og et tettsittende design framhever din kvinnelige fasong på best mulig måte. Den elegante marineblå og svarte vesten med vatterte, vanntette detaljer følger kroppsbevegelser til det maksimale. Vesten er et perfekt valg for utendørsridning i guffent vær, takket være de vanntette og vindtette panelene. Vær både elegant og sporty når du bruker dette unike uteplagget. Vesten er elastisk og lar deg bevege deg komfortabelt mens du rir, samtidig som glidelåslommene holder eiendelene dine trygt på plass. Svært enkel å rengjøre, praktisk løsning for stallbruk. For ryttere på alle nivåer og disipliner.


Teknisk beskrivelse:


Dette vanntette stoffet står imot lett/middels regn. Sømmene er ikke vanntette. Denne vesten vil absolutt holde regnet ute, men den er ikke laget for å motstå heftig regn.


Produkt-ID: 332327

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: