FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Pfiff Mackay vest

Produkt-ID: 315953

kr 649,00
(Pris inkl. MVA)
Pfiff Mackay vest
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Pfiff Mackay vest
kr 649,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Pfiff Mackay vest
kr 649,00
Pfiff Justine fleecejakke
kr 579,00
Pfiff Mackay vest
Beskrivelse

Beskrivelse

Stilig, vattert vest med brodert logolapp, moteriktig oppstående krage og to glidelåslommer. Kan vaskes opp til 30°C.


Teknisk beskrivelse:


Materiale: Utvendig materiale: 100% poylester (75 denier). Fôr: 100% polyester (60 denier). Fyll: 100% poylester (220 g/m²).


Gjennomsnittlig vurdering
4.8
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Kraven ser ut som en støttekrage
0 Likes

Helt ok vest, rett i passformen, skulle gjerne ha sydd mer figur. Kraven er så full og tykk, så hvis du vil trekke glidelåsen opp blir den som en støttekrage, vel, send tilbake.

Størrelse: Normal
The most Stylish waistcoat!
0 Likes

I just received in Greece this amazing stylish waistcoat ! The details are stunning very comfortable and my size was to the point . the only problem we have in Greece is not the products or the company but the deliver time which is very long . They don't send it straight away to Greece but the package travels around many cities .

Størrelse: Normal
vest
1 Likes

Jeg er slank så på meg var den ikke så tett som jeg ville, men veldig fin og fin tykk og koselig krage

Størrelse: Stor
Helt OK
1 Likes

Kjøpte denne for 2 uker siden, fikk den i posten på fredag så i dag var første gang jeg brukte den, nå er den ene glidelåsen på lomma ødelagt. Ikke var det mye press på den heller, jeg hadde bilnøklene i og thats it.. så der ble jeg VELDIG skuffet :/ God og luftig å ha på men kragen er litt i tykkeste og største laget så det blir litt som en luftig nakkekrage og skylapper i samme slengen. Men den ser bra ut da! Ganske liten på størelse også, hadde tidligere en crw vest i str L, denne kjøpte jeg i XXL fordi jeg ikke ville at den skulle være for liten, og godt var det for den var på størelse med vesten i L, og crw kjører heller ikke akkurat store størrelser.

Størrelse: Liten

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.