Nå får du 10% ekstra på salget! *
Bruk koden: EXTRA10
Kopier
Kopiert til utklippstavlen

Horslyx Mint, 5kg

Produkt-ID: 322502

kr 389,00
(Pris inkl. MVA)
Horslyx Mint, 5kg
Velg størrelse Størrelsestabell
Horslyx Mint, 5kg
kr 389,00
(Pris inkl. MVA)
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 4 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horslyx Mint, 5kg
Beskrivelse

Beskrivelse

Grovfôr er den viktigste delen av hestens diett – imidlertid kan det mangle mange av næringsstoffene som hesten trenger. Horslyx inneholder en høy konsentrasjon av vitaminer, mineraler og sporstoffer som er utviklet for å balansere disse næringsstoffmanglene – noe som gir en lykkelig, sunn hest. Den velsmakende og værbestandige slikkesteinen gir et naturlig appetittfôringsmønster som lar hesten selvregulere og bruke Horslyx når den trenger det, noe som fører til bedre fordøyelse og mindre stress. Tenk på Horslyx som hestens versjon av en multivitaminpille for mennesker!

Alle hester og ponnier, fra et barns shetlandsponni, til en konkurransehest, kan ha fordel av den omfattende næringsstoffpakken og det lille, men hyppige fôringsmønsteret som Horslyx fremmer.


Gjennomsnittlig vurdering
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.