Horslyx Mobility, 5kg

399,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
5 kg (79,80 kr / kg)
One size
Leveranse
Leveringsklar. Varen er på lager for deg
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
Retur og refusjon
30 dagers returrett

Beskrivelse

Mobility Horslyx støtter sunn leddfunksjon, balanserer manglene i grovfôr og beite og oppmuntrer naturlig appetittfôring.


Glukosamin er et glykoprotein som finnes i leddene og er en viktig og naturlig komponent i ligamenter, sener, brusk og synovialvæske, den væskebaserte støtdemperen som smører og demper slagene i leddene under trening.MSM er en lett tilgjengelig kilde for organisk svovel, en nøkkelkomponent i bindevev og er viktig for brusk- og leddstøtte. MSM fungerer synkront med glukosamin og hjelper til å bidra til den generelle helsen til bindevev og opprettholde generell leddhelse, inkludert mobilitet, fleksibilitet og omfanget av bevegelse for behagelig bevegelse. MSM har også antioksidantegenskaper.Omega 3 og 6 fettsyrer finnes i vegetabilske- og marine oljer. Disse essensielle fettsyrene, kan ikke produseres av kroppen, og må derfor inntas gjennom dietten. Disse fettsyrene spiller en viktig rolle i reduksjon av betennelser og støtte av immunsystemet.


Egenskaper:


  • Brukes jevnlig som et hjelpemiddel for å opprettholde sunne, fleksible ledd
  • Utviklet for å balansere mangel på næringsstoffer i grovfôr og beite
  • Reduserer kjedsomhet og stress
  • Værbestandig – kan brukes i stallen, i luftegården eller på beite
  • Velsmakende slikkestein som ikke trenger blanding eller forberedelse

Teknisk beskrivelse:


Glucosamin HCI, MSM og omega fettsyrer.Horslyx høyspesifiserte vitamin-, mineral- og sporstoffpakke.Kraftige antioksidanter, vitamin E og selen, for å støtte et sunt immunsystem.Organisk bundet kobber og sink for forbedret absorpsjon av mineraler.Biotin, sink og metionin for sunne høver.Høyt oljeinnhold for sunn hud og pels.


Bruksanvisning:


Retningslinjer ved fôring:For å få en best og mest mulig kostnadseffektiv fordel av Horslyx, anbefaler vi at du introduserer det gradvis for hesten. Når hesten din har akseptert Horslyx som en del av den daglige rutinen, kan det gis fri tilgang og de fleste hester vil bruke Horslyx når de trenger det. Når Horslyx brukes for første gang, kan det være nødvendig å overvåke hestens forbruksmengde. Dersom det blir gitt ubegrenset tilgang, kan noen hester forbruke over de anbefalte målinntakene, og begrenset adgang til Horslyx kan være nødvendig.STØRRELSEN PÅ DYRET ANBEFALT MENGDE:Ponni 300 kg, 200 g per dag.Hest 500 kg, 250 g per dag.Stor hest 700 kg, 300 g per dag.Horslyx skal gis sammen med grovfôr (gress/høy/høyensilage). Ideelt sett bør hesten din ha fri tilgang til grovfôr og vi anbefaler at hesten/ponnien din ikke bør gå lenger enn 4 timer uten grovfôr, og ikke lenger enn 1 time hvis den er i fysisk aktivitet.For hester med et høyere energibehov, kan Horslyx brukes sammen med energirikt korn- og fiberfôr.Inntaket kan variere etter fysisk aktivitet, størrelsen på dyret, kvalitet og kvantitet på grovfôret og på annet fôr som gis.Du må alltid gi hesten din tilgang til rent, friskt vann.Hvordan tildele Horslyx:For å få det meste ut av fôring med Horslyx, anbefaler vi følgende fôringsmetoder ...80 kg Horslyx er ideelt for grupper av hester som går på beite eller i luftegård.15 kg Horslyx er utviklet for bruk i stallen, på beite eller i luftegården sammen med holderen tilpasset 15 kg Horslyx.5 kg Horslyx er utviklet for bruk i stallen, luftegården og i hestehengeren sammen med holderen tilpasset 5 kg Horslyx.650 g Mini Horslyx er utviklet for å fôres fra hånden.Tildel alltid Horslyx fra minimum to holdere når det er flere hester som går sammen. Dette for å unngå mobbing.Egnethet:Passer til alle hester og ponnier uansett alder, rase og fysisk aktivitet.Passer for hester og ponnier utsatt for forfangenhet, når det brukes riktig.Husk at hvis en hest eller ponni står på en begrenset fôrrasjon, anbefaler vi begrenset adgang til Horslyx for å unngå overforbruk. For mer informasjon om fôring av hest eller ponni utsatt for forfangenhet, besøk "Bekymret for sukker" og "Bekymret for forfangenhet".Fôring av Horslyx bør ha liten eller ingen effekt på hestens energinivåer gitt at anbefalte målinntak følges.INNEHOLDER KOBBER - MÅ IKKE GIS TIL SAU.


Produkt-ID: 300623

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: