« Tilbake / Merker / Scharf

Scharf Scharf Freedom sprang-gjord

Fra 3.790,50 kr
RRP: 3.990,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
( 1 )
Spar opptil 20 % på bestillingen din
Kopier kode: SAVEMORE
Bruk for 800kr og få 15% rabatt.Kjøp for 1200kr og få 20% rabatt. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du får rabatt på en bestilling ((f. eks. 50 kr rabatt kupong), fordeles rabatten på de enkelte produkter i din bestilling. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 25.06.2023.
Farge: Black
Black Scharf Freedom sprang-gjord
Størrelsestabell
Size EU US & UK
40 40 cm 16"
45 45 cm 18"
50 50 cm 20"
55 55 cm 22"
60 60 cm 24"
65 65 cm 26"
70 70 cm 28"
80 80 cm 32"
90 90 cm 36"
100 100 cm 40"
110 110 cm 44"
120 120 cm 48"
130 130 cm 52"
140 140 cm 56"
150 150 cm 60"
Tilbake

Gjorder måles fra midten på den ene spennen til midten på den andre spennen.

For å måle lengden på gjorden du skal ha må du først legge sjabrak og sal på hestens rygg. Bruk et målebånd og mål avstanden fra det midterste hullet på salens gjordstropp på den ene siden, til den samme posisjonen på andre siden. Målebåndet bør plasseres omtrent en håndbredde bak hestens albue. Dette målet tilsvarer gjordens størrelse. Ettersom saler har ulike størrelser og lengder på reimene kan det være nødvendig å måle for en ny gjord dersom du bytter sal.

Skal du bytte mellom en kort jord (dressur) og lang gjord, kan du legge til (eller trekke fra) omtrent 51 centimeter.

Horze logo
Frakt fra Horze
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
Retur og refusjon
30 dagers returrett

Beskrivelse

Det eksklusive og patenterte designet på SCHARF Freedom gjorden er laget slik at hver del av den jobber med en spesifikk brystmuskel, uten å forstyrre funksjonen til de andre musklene. Gjorden fungerer uavhengig av høyre og venstre intercostalmusklel, uavhengig av brystmuskelen, øker og minsker der det er plass, og går opp og ned ettersom musklene forandrer form. Elastikken tillater bevegelsen i intercostalmuskelen, den hindrer ikke utvidelsen av brystkassen, og utvider seg uten motstand. Gjorden har maksimal luftsirkulasjon. SCHARF Freedom gjord har kontaktflater i segmenter som gjør at luft kan sirkulere og dermed unngå svette. Takket være den anatomiske formen blir det ikke noe trykk, kun optimal plass til brystbeinet og albuen. Gjorden kan brukes på sensitive hester. Rustfrie, rullende stålspenner gjør at den er enkel å bruke, og det elastiske materialet med rullespenner sikrer høy komfort. SCHARF Freedom gjord er unik, og det revolusjonerende konseptet gjør at dette er den første gjorden på markedet som jobber intramuskulært. Den ekstreme evnen til å utvide seg er så tydelig at du kan brette gjorden sammen slik at den er lettere å transportere uten at den tar for mye plass. SCHARF Freedom gjord er patentert og produsert i Europa, med materialer i høy kvalitet, i tråd med standarder til det europeiske samfunn. Dette produktet fokuserer på livskvaliteten til hesten, og produktets kvalitet gjør at du har en gjord du kan bruke i mange år. Salen holder seg riktig på plass på hesten, mens hesten har optimal frihet. 100% mykt, glatt lær. Gjorden rengjøres med lærprodukter. Freedom gjorden er den eneste gjorden med integrert struktur med høy motstandskraft. Produsert med polymerfiber som ikke omformes. Materialet fungerer som en innvendig struktur uten riper og skrap, noe som gjør den så sterk at det er så og si umulig å ødelegge det. Det sterke syntetiske fiberet (750 kilo krafmotstand i dressur og islandshest-modeller, og 1500 kilo kraftmotstand i sprang, feltritt og westernmodeller) går fra den ene enden til den andre, og er dekt med premium lær for optimal eleganse og kvalitet. Materialet er av vår siste generasjon, brukt i sporter med ekstrem kraft (klatring, marinefortøyning, luftsport o.l.), det er godkjent av European Security Norms og har sertifikat etter kraftinspeksjon.

Produkt-ID: 329368

Les Omtaler:

Farge: