FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Roeckl Madrid Function Micro Mesh / Drytec ridehansker

Produkt-ID: 31645

kr 328,30
kr 469,00
(Pris inkl. MVA)
Roeckl Madrid Function Micro Mesh / Drytec ridehansker
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Roeckl Madrid Function Micro Mesh / Drytec ridehansker
kr 328,30
kr 469,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Roeckl Madrid Function Micro Mesh / Drytec ridehansker
kr 328,30
kr 469,00
Roeckl Madrid Function Micro Mesh / Drytec ridehansker
Beskrivelse

Beskrivelse

Her kombineres funksjonalitet med et sporty og moderne design. Denne nye modellenFra Roeckl kombinerer alt det beste - Roeckl sportslogo og det diskret mønsteret, sammen med høykvalitets materialer og en sofistikert lås for optimale funksjoner. Kombinasjonen av myk, lett micro netting på oversiden og det elastiske anti-gli materialet i håndflaten laget av DryTec G5 med Slip Stop materiale gjør denne hansken meget behagelig å ha på. Den gir også god taktilitet og gir et perfekt grep om tøylene. Ekstra forsterket der det skulle trenges.


Teknisk beskrivelse:


Oversiden: 53% polyamid, 24% polyester, 12% elastan, 7% polyamid med polyuretan ytterstoff, 4% polyester med polyuretan ytterstoff. Håndflate: 100% polyester med polyuretan ytterstoff.


Gjennomsnittlig vurdering
4.7
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

perfekt
0 Likes

Veldig vakre hansker, godt kuttede og behagelige. Gode tøyler og enkel svar på telefonen.

Størrelse: Normal
Bra kjøp
0 Likes

Veldig fine ridehansker, jeg har hatt mine i godt over et halvt år nå, og du kan knapt se at de er slitte. Perfekt passform, behagelig å ha på. Alle andre par ridehansker jeg har prøvd så langt, kan ikke sammenlignes med disse.

Størrelse: Normal
Utrolig verdi
1 Likes

Jeg pleide å bruke roeckl madisonhanskene, men grepet ville alltid skrelle. disse har ikke det, og hånden min blir ikke svett i det hele tatt. Jeg måtte kjøpe madisonene to ganger (30 pund totalt), men å kjøpe bare en av disse varte mer enn de andre sammen. definitivt pricy men verdt th verdi.

Størrelse: Normal
De beste hansker i hva jeg har kommet over
0 Likes

Det er kjempebra. Nå har punkt 2v vært i aktiv bruk og bare litt på håndflaten, hjulpunktene viser slitasje som ikke en gang forstyrrer bruken. Stilig, god å gå på løpene og i det minste ha gode gummi- og stofftøyler. De sitter veldig bra og føler at det ikke er noen hansker i det hele tatt. De tørker raskt og føler seg ikke veldig våte i regnet, selv ikke i regnet. Ikke gni hendene selv om killen din spytter tømmene. Kjøleren er unødvendig kald, men disse er ment for varmere.

Størrelse: Stor
Super fine hansker
0 Likes

Etter å ha prøvd Roeckls hansker, er de fleste andre kjent for å være en skuffelse. De har en super god passform og form i henhold til hånden din, så du kan knapt føle at du har hansker på. De slites imidlertid ganske raskt, noe man skulle håpe ikke var tilfelle når de koster så mye.

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.