Spar 12% på alle støvler og ridebukser fra Horze og B Vertigo!
Spar nå

Roeckl Madrid Function Micro Mesh / Drytec ridehansker

Produkt-ID: 31645

kr 281,40
kr 469,00
(Pris inkl. MVA)
Roeckl Madrid Function Micro Mesh / Drytec ridehansker
Velg størrelse Størrelsestabell
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Roeckl Madrid Function Micro Mesh / Drytec ridehansker
Beskrivelse

Beskrivelse

Her kombineres funksjonalitet med et sporty og moderne design. Denne nye modellenFra Roeckl kombinerer alt det beste - Roeckl sportslogo og det diskret mønsteret, sammen med høykvalitets materialer og en sofistikert lås for optimale funksjoner. Kombinasjonen av myk, lett micro netting på oversiden og det elastiske anti-gli materialet i håndflaten laget av DryTec G5 med Slip Stop materiale gjør denne hansken meget behagelig å ha på. Den gir også god taktilitet og gir et perfekt grep om tøylene. Ekstra forsterket der det skulle trenges.


Teknisk beskrivelse:


Oversiden: 53% polyamid, 24% polyester, 12% elastan, 7% polyamid med polyuretan ytterstoff, 4% polyester med polyuretan ytterstoff. Håndflate: 100% polyester med polyuretan ytterstoff.


Gjennomsnittlig vurdering
4.7
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

utmerkede komfortable hansker
2 Likes

Disse hanskene er veldig komfortable og passer veldig bra. Det er en glede å bruke dem daglig og konkurranser takket være deres eleganse og letthet. Om vinteren er de tynne og legger i varmere hansker som kan fjernes rett før du sykler for å ha varme hender og nøyaktige for en god økt.

Utrolig verdi
1 Likes

Jeg pleide å bruke roeckl madisonhanskene, men grepet ville alltid skrelle. disse har ikke det, og hånden min blir ikke svett i det hele tatt. Jeg måtte kjøpe madisonene to ganger (30 pund totalt), men å kjøpe bare en av disse varte mer enn de andre sammen. definitivt pricy men verdt th verdi.

Veldig bra, forhåpentligvis varig
0 Likes

Jeg har brukt disse nå ca. 10 ganger. Veldig kule og lette hansker for sommervarmen! Mye tynnere enn Roeckls Basic Grips. Den forskjellige modellen gjør også min smale hånd litt bedre. Dessverre er spesielt mesh på ryggen ganske svak, og det ser ut til å begynne å "frite" når det er pusset. Dette kan imidlertid være forståelig fordi de er så tynne. Jeg prøver å redde hansker bare for varm ridning, forhåpentligvis varig. I så fall tror jeg det er verdt pengene.

Super fine hansker
0 Likes

Etter å ha prøvd Roeckls hansker, er de fleste andre kjent for å være en skuffelse. De har en super god passform og form i henhold til hånden din, så du kan knapt føle at du har hansker på. De slites imidlertid ganske raskt, noe man skulle håpe ikke var tilfelle når de koster så mye.

De beste hansker i hva jeg har kommet over
0 Likes

Det er kjempebra. Nå har punkt 2v vært i aktiv bruk og bare litt på håndflaten, hjulpunktene viser slitasje som ikke en gang forstyrrer bruken. Stilig, god å gå på løpene og i det minste ha gode gummi- og stofftøyler. De sitter veldig bra og føler at det ikke er noen hansker i det hele tatt. De tørker raskt og føler seg ikke veldig våte i regnet, selv ikke i regnet. Ikke gni hendene selv om killen din spytter tømmene. Kjøleren er unødvendig kald, men disse er ment for varmere.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.