Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!
Handle nå

Back on Track Royal ankelbeskyttere

Produkt-ID: 19246

kr 329,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Back on Track Royal ankelbeskyttere
Velg størrelse Størrelsestabell
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Back on Track Royal ankelbeskyttere
Beskrivelse

Beskrivelse

Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Topp produkt
0 Likes

Som alle produkter av dette merket, utmerket produkt. Begrenser faktisk svette. Perfekt kolvstørrelse for fullblods eller anglo med liten hestende

Gode beskyttere
0 Likes

Hadde disse i noen måneder før jeg oppgraderte til kodebeskytterene. De var kjempefine, og satt bra på. Lette å vaske. Koster ikke mye heller

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.