Spar 15% på alle refleksprodukter!
Spar nå

Back on Track Royal stryksokker

Produkt-ID: 19237

kr 499,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Back on Track Royal stryksokker
Velg størrelse Størrelsestabell
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Back on Track Royal stryksokker
Beskrivelse

Beskrivelse

Tykt og mykt neopren på innsiden er perforert for å gi ekstra ventilasjon og lufttilførsel. Ekstra sterk elastikk og messingspenner gir en sikker passform. Som med alle våre beinbeskyttere kommer de med vårt unike keramisk fylte Welltex-stoff som blant annet øker sirkulasjonen i blodårene. Støtdempende. Selges i par.


Gjennomsnittlig vurdering
4.8
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Kjempefine
2 Likes

Kjempefine belegg!!! Svært slitesterke, lette å vaske og de sitter kjempefint på. Flytter verken på seg eller sklir i løpet av turen. Får med egen vaske. Jeg er kjempefornøyd!!!!

0 Likes

Kvalitetsprodukt som alle produktene fra merket Back on Track. Enkel å sette opp. Størrelse godt.

Sterkt anbefalt
0 Likes

Monter ganske løs, den øvre gummi schlabbert til tross for det siste hullet, men den nedre gummien holder hetten uten å sitte fast. Fpr følsomme hester som ikke kan ha noe på bakbeina perfekt !!!

tilbake på banen
0 Likes

Topp bra! Det er ingen bedre beskyttelse i markedet tror jeg! God pris! Nice! Fantastisk!

perfekt
0 Likes

Perfekt med gangartikler Alle kvaliteter av leggings Solid, enkel å ta på og vaske

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.