Kjøp Eskadron PRO SAFE HO beinbeskytter | horze.no

PRO SAFE HO beinbeskytter

kr 899,00
Pris inkl. MVA
Brun Eskadron PRO SAFE HO beinbeskytter eskadron
Eskadron PRO SAFE HO beinbeskytter
Eskadron PRO SAFE HO beinbeskytter
Velg størrelse Størrelsestabell
Partnerprodukt
Forvent 5 dagers ekstra leveringstid.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Eskadron PRO SAFE HO beinbeskytter
Beskrivelse

Beskrivelse

Det innovative hukommelsesskummet sikrer en perfekt anatomisk passform på hestens bein og en maksimal absorbsjon av støt. Pro Safe beskytteren gir dobbel beskyttelse mot slag og støt. Den festes med en antismuss borrelås som er rask og enkel i bruk. det unike spesialstøpte ergonomiske området og fleksisonen gir optimal bevegelsesfrihet. ekstra polstring på kanten og det lettstelte hukommelsesskummet gir en beskytter av høy kvalitet med minimal vekt.


Produkt-ID: 19153

Les mer

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Vurdering
Anmeld produktet

Gi oss din mening om produktet

Skriv en anmeldelse

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Ikke gå glipp av nyheter
Spar 100kr på din første ordre