Spar 12% på topp 25 bestselgende julegaver!
Spar nå
-60%

Eskadron PRO SAFE HO beinbeskytter

Produkt-ID: 19153

kr 311,60
kr 779,00
(Pris inkl. MVA)
Eskadron PRO SAFE HO beinbeskytter
Velg størrelse Størrelsestabell
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Eskadron PRO SAFE HO beinbeskytter
Beskrivelse

Beskrivelse

Det innovative hukommelsesskummet sikrer en perfekt anatomisk passform på hestens bein og en maksimal absorbsjon av støt. Pro Safe beskytteren gir dobbel beskyttelse mot slag og støt. Den festes med en antismuss borrelås som er rask og enkel i bruk. det unike spesialstøpte ergonomiske området og fleksisonen gir optimal bevegelsesfrihet. ekstra polstring på kanten og det lettstelte hukommelsesskummet gir en beskytter av høy kvalitet med minimal vekt.


Gjennomsnittlig vurdering
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.