Spar 12% på topp 25 bestselgende julegaver!
Spar nå

Veredus Carbon Gel Vento, bakbein

Produkt-ID: 19471

kr 1.729,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Veredus Carbon Gel Vento, bakbein
Velg størrelse Størrelsestabell
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Veredus Carbon Gel Vento, bakbein
Beskrivelse

Beskrivelse

CARBON GEL «VENTO» er det første kodebelegget som garanterer dobbel ventilasjon. Varmen som frigjøres fra hestens bein passerer gjennom det mikroperforerte neoprenlaget, og distribueres så i nettingtekstilens 3D-kanalstruktur. Dyrets bevegelser slipper inn frisk luft gjennom luftkanaler, og leder den opphopede varmen gjennom kanalene i tekstilen, opp og ut gjennom utluftingsgitteret. Ventilasjonen er derfor horisontal, fra innsiden og ut - og vertikal, nedenfra og opp. En nyskapende teknologi som ikke er prøvd tidligere. Besyttelse av bøyesenen sikres av karbon kombinert med en støtabsorberende film av nitrexgel.


Egenskaper:


  • Dobbel ventilasjon
  • Senebeskyttelse i karbon og nitrexgel
  • Quick-release knepping
  • Anatomisk formet skall
  • Selges i par/li

Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

0 Likes

Flott produkt! Fantastisk i detalj, funksjonell, perfekt ... som alle produktene i Veredus-serien

Matchhetter av høy kvalitet!
0 Likes

Streichkappen er allerede visuelt veldig attraktive! Jeg kjøpte henne i brunt. De er normale. De oppfyller hensikten sin godt. Jeg er glad for dem hver gang du bruker dem. Hesten min er veldig fornøyd med dem. Du skal ikke bli frastjålet av prisen, fordi kvaliteten ikke er billig. Spesielt når det gjelder hestens bein, bør du ikke spare.

God beskyttelse
0 Likes

Det er kjempebra! den eneste ulempen er at de er så dyre, men verdt prisen uansett, og jeg vil absolutt anbefale disse til alle! :)

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.