FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

EquiSafety CD Renver vattert jakke

Produkt-ID: 320303

kr 1.649,00
(Pris inkl. MVA)
EquiSafety CD Renver vattert jakke
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
EquiSafety CD Renver vattert jakke
kr 1.649,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
EquiSafety CD Renver vattert jakke
Beskrivelse

Beskrivelse

Renver jakken skiller seg ut fra resten av markedet med glidelåsdetaljer som gir mulighet til å ta av armene slik at du får en vest.
Renver jakken er en av de mykeste og letteste jakkene tilgjengelig på markedet. Jakken er lett og pustende på grunn av teknisk avansert laserskjøring, intuitivt design og en unik konstruksjon av plagget. Jakken er laget med equilux-fôr og svart softshellstoff som optimerer designet til en champion. Jakken er laget av fireveis stretch, softshellmateriale for å lette bevegelsene. Den har toveis glidelås foran og to skjulte lommer med vanntette glidelåser.
Det oppsiktsvekkende, vatterte designet er ikke bare skreddersydd, men også slankende for den som bruker det. Jakken har en høy synlighet og har også reflekterende kantbånd slik at du har muligheten til å bruke den når som helst på dagen. At det har vært fokus på detaljer vises gjennom de innvendige mansjettene i mykt mikrofiber, satengfôr med franske sømmer, en konturformet krage og en stor gjemt splitt bak.


Teknisk beskrivelse:


Laget av polyester. Størrelser mellom: XS - XXL.


Vaskeanvisning:


Kan vaskes på 30 grader, bruk ikke-biologisk vaskemiddel/pulver, tørkes hengende.


Gjennomsnittlig vurdering
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.