Spar 12% på topp 25 bestselgende julegaver!
Spar nå
-40%

Horze Lino Unisex Klubbjakke

Produkt-ID: 32817

kr 353,40
kr 589,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Legg til en brodering
Legg til en brodering
Plassering av broderi *
Broderingstekst *
Klikk her for å se skrifttyper, farger med mer!
Størrelse *
Skrifttype *
Farge *
Form *
Horze Lino Unisex Klubbjakke
Beskrivelse

Beskrivelse

Denne enkle jakken er fin å bruke til alle årstider.


Denne unisexjakken er enkel samtidig som den har en sporty stil. Midje og bunn er justerbare, og stoffet av høy kvalitet er vanntett, pustende og holdbart.


Egenskaper:


  • Vanntett og pustende stoff av høy kvalitet, tapede sømmer
  • 2-veis glidelås
  • 2 lommer med glidelås, og en på innsiden
  • Elastisk snøre i bunnen
  • Tynt fôr slik at den kan brukes hele året

Teknisk beskrivelse:


Materiale: 100% Polyester taslon.PU belegg vanntett 3000MM/ pustende 3000MVP.100% polyesterfôr over hele.100% polyesterfleece på innsiden av kragen.


Vaskeanvisning:


Maskinvask på 30°C.


Gjennomsnittlig vurdering
4.8
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Varm og romslig jakke
2 Likes

- romslig - varm - store lommer - høy krage (kan brukes uten skjerf) En god jakke, kan brukes på senhøst, vinter (underlagt en tett varm genser under jakken) og tidlig på våren. Han tok den med på aksjen, prisen er mer enn tilstrekkelig for en slik jakke.

En svært god jakke
1 Likes

Denne jakken hadde en fin passform og var lett å ha på. Jeg bestilte jakken med brodering og jakken kom etter en uke. Veldig fornøyd. Ambefaller denne jakken til alle!

Kvalitet og fordeler sammenligner ikke med forgjengeren klubbjakke
0 Likes

Behandler ikke verdig, skriv ut på siden som minner om kinesisk bling bling-kvalitet. Dessverre er jakken ikke lenger foret med fleece og dermed altfor lite oppvarming. Jeg har returnert jakken på grunn av dårlig prisytelse.

God basisjakke
0 Likes

Godt passende og komfortabel jakke. Det eneste minus er at håndstykkene er litt for store. Materiell skranglete men ikke plager meg. Lønnsom shopping!

Er liten
0 Likes

Relativt lite, absolutt i bunnen. Passer videre godt, men for en unisex forventet jeg absolutt større størrelser på bunnen og med tanke på lengde. Heldigvis ikke ytterligere plager, men anbefales ikke for store / høye mennesker. Vannmotstand ennå ikke testet. Ved kalde temperaturer anbefales en ekstra genser. Broderiet er veldig vakkert! Og det anbefales absolutt!

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.