JANUARSALG - ENDA STØRRE RABATTER! Opp til 50% rabatt på massevis av produkter! *
Spar nå

Imperial Riding Fairytale Story II, parkas jakke

Produkt-ID: 311385

kr 1.194,00
kr 2.090,00
(Pris inkl. MVA)
Imperial Riding Fairytale Story II, parkas jakke
Velg størrelse Størrelsestabell
Imperial Riding Fairytale Story II, parkas jakke
kr 1.194,00
kr 2.090,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Imperial Riding Fairytale Story II, parkas jakke
Beskrivelse

Beskrivelse

3 in 1 parka jacket with detachable fake fur hood on the inner jacket. The sleeves of the innerjacket are detachable by zipper.The outerjacket is waterproof, has a waistcord, pockets with flaps and a slit at the back. With two way zipper on outerjacket.


Gjennomsnittlig vurdering
4.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Fin
1 Likes

Veldig fin jakke til en god pris! Liten i størrelse. minuset er at det er dårlige glidelås på lommene, vanskelig å åpne og lukke. Og at hetten var litt rar synes jeg, dårlig patent på fuskepelsen så jeg sydde den fast i hetta og måtte sy hetta litt fast i jakka der ved foran halsen så den holdt seg på plass. Ellers henger hetta på en måte etter, på ryggen. Men veldig fin jakke, jeg er kjempe fornøyd.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.