FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Mountain Horse Silence teknisk jakke

Produkt-ID: 316030

kr 1.549,00
(Pris inkl. MVA)
Mountain Horse Silence teknisk jakke
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Mountain Horse Silence teknisk jakke
kr 1.549,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Mountain Horse Silence teknisk jakke
kr 1.549,00
Mountain Horse cover long tech bukse med MH grip-teknologi, FS
kr 999,00
Mountain Horse Silence teknisk jakke
Beskrivelse

Beskrivelse

Den ultimate ridejakken! Vanntett, vindtett og pustende materiale, med ventilasjon ved skuldrene for god komfort. Har hette du kan pakke vekk, glidelåslommer på utsiden, reflekterende trykk for ekstra sikkerhet og brede ermer for å holde ute trekk.


Teknisk beskrivelse:


Stoff: 100% polyester.
Vanntett 5000mm. Pustende 5000gr/m², 24 timer.


Gjennomsnittlig vurdering
4.5
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Nesten perfekt. Normal størrelse.
0 Likes

Fin snitt. Jeg nølte mellom M og L på grunn av brystet og runde hofter. Jeg tok størrelsen over fordi rideklær ofte kuttet små. Endelig er jakken normal størrelse. Jakken er ikke bøyd over meg. Den ville savne en liten elastikk i livet for å passe perfekt. Så ta din normale størrelse: hoftene vil være komfortable, brystet også. Jeg nøler selv med å bytte den mot en størrelse M. For en gangs skyld hvilken som helst størrelse perfekt.

Størrelse: Normal
Nydelig jakke
0 Likes

Jeg hadde lenge sett på denne jakken med det øyet og bestemte meg for å bestille flere jakker etter sammenligning. Virkelig god kvalitet selv om jeg ikke har testet jakken enda. Jakken har et tynt fôr, rikelig med lommer og en lys blågrå farge. Mountain Horze-trykk reflekterer, men er veldig subtile. Det er rynker på baksiden og vrak på sidene. Kraven har en innside i fløyelsstoff og hetten kommer av. Dette kommer til å brukes mer enn bare å ri, det er greit.

Størrelse: Normal

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.