Kun idag! Spar 20% på en valgfri vare fra Horze eller B Vertigo! *
Bruk koden: BLUEMONDAY
Spar nå
Kopiert til utklippstavlen

Karlslund vinter-ridejakke

Produkt-ID: 302237

kr 2.190,00
(Pris inkl. MVA)
Karlslund vinter-ridejakke
Velg størrelse Størrelsestabell
Karlslund vinter-ridejakke
kr 2.190,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Karlslund vinter-ridejakke
Beskrivelse

Beskrivelse

Lett og attraktiv jakke laget for ridning. Skallmaterialet med Climate+ stoff er vind- og vannavstøtende, og alle glidelåser og sømmer er vanntette. Fôret med Thinsulate og har hette.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Veldig fin, varm jakke
0 Likes

Superfin og fremfor alt varm og ganske tett ridejakke. Hos meg alltid fra høsten - våren i bruk og virkelig flott med vind, stå & snø (også på Island). Den eneste fangsten, jakken er ganske stor, jeg har alltid M (38) og jeg har jakken i M, men er litt for stor, selv med tykke gensere. Neste gang ville jeg ta S eller til og med XS. :-)

Størrelse: Stor
Flott jakke
0 Likes

Jeg kjøpte jakken etter jumpsuiten fra Karlslund og er veldig fornøyd. Veldig varm og behagelig å ha på. Men det er virkelig stort. Jeg har vanligvis 40/42 og har bestilt M. Det passer bra, og jeg kan fortsatt løsne en tykk genser under.

Størrelse: Stor

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.