Spar 12% på alle støvler og ridebukser fra Horze og B Vertigo!
Spar nå

Mountain Horse Snowy parkas

Produkt-ID: 319750

kr 1.749,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Mountain Horse Snowy parkas
Beskrivelse

Beskrivelse

Den ulitmate vinterparkasen, unisex, vanntett med stilige detaljer for sikkerhet og komfort. Tapede sømmer, vanntett og pustende stoff gir en ridejakke som holder deg varm og tørr. Avtakbar og justerbar hette gir ekstra varme på kalde vinterdager. Refleksdetaljene er strategisk plassert slik at du blir synlig når du rir på mørke vinterdager. Glidelåsventilasjon under ermene. Mange romslige lommer. Toveis YKK-glidelås som kan justeres mens du rir. Ermene er justerbare nederst. Ridesplitter i siden med knapper.


Gjennomsnittlig vurdering
3.3
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Er en jakke for menn er veldig stor
0 Likes

Jakken er veldig fin. Lett og enkelt snitt. Men de er menns størrelser. I følge lange ermer og brede skuldre er L XL for kvinner, så bestill i det minste et antall mindre. Jeg vet ikke om ermene passer da. Jeg må sende jakken tilbake, for ellers har jeg størrelse 42 og jakken er mye for stor (dnele 44 - 46)

Parka med svake feil
0 Likes

Stor parka !! Hvorfor er ikke posene foret? (Kalde hender er garantert) Hvorfor passer ikke hetten? Jeg kan ikke lukke disse, det blir feid med alle vindpust fra hodet (nei, jeg har ikke vannhode), fordi pakkeren måtte sortere i riktig hette. Men det holder deg varm selv i kulden

flott vinterparker, anbefales på det sterkeste
0 Likes

Jeg er spent på denne Parker. Slitt den fra -10 til +10 grader og er veldig overrasket over hvor bra den balanserer temperaturen. Jeg svettet eller frøs ikke. Han er behagelig lett og begrenser ikke bevegelsen i det hele tatt. Mansjettene på ermene beskytter mot vind og høy. De store posene var et kriterium når jeg kjøpte for meg. Fordi jeg alltid liker å ha mye. Full kjøpsanbefaling.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.