Spar 16% på alle bestillinger over 600 kr*
Bruk koden: APRILFOOLS
Kopier
Kopiert til utklippstavlen

Pfiff Mollymook, vattert jakke

Produkt-ID: 315937

kr 1.099,00
(Pris inkl. MVA)
Pfiff Mollymook, vattert jakke
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Pfiff Mollymook, vattert jakke
kr 1.099,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Pfiff Mollymook, vattert jakke

Beskrivelse

Elegeant, innsvinget damejakke med dobbel krage, sidelommer med glidelås, toveis glidelås som festes med dekkende trykknapper, og sidesplitter med glidelås. Et elastisk liv gir jakken en utmerket og tettsittende figur. Vaskes på et delikat program opp til 30°C.


Teknisk beskrivelse:


Materiale: Utvendig: 100% poylester (65 denier). Innvendig fôr: 100% polyester. Fyll: 100% polyester (200gr/m). Elastikk i siden: 100% polyester. Innvendig krage: 100% poylester (syntetisk pels).


Beste fraktpris

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Produktomtaler (1)

Gjennomsnittlig vurdering

5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!