Spar 15% på alle produkter fra Horze
Handle nå

Cavalor Calm, 800 g

Produkt-ID: 25419

kr 659,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 3 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Cavalor Calm, 800 g
Beskrivelse

Beskrivelse

Har en avslappende effekt på nervøse unge hester. Vi anbefaler å begynne med en dose på 3 måleskjeer pr. dag (45 g), 2 til 3 dager før en stressende situasjon. Kan også brukes over lengre tid i inntil maksimalt 4 uker, før man gradvis reduserer dosen.

Bruksområde

Alt for mange konkurransehester yter ikke deres beste på grunn av stress. Da kan Cavalor Calm være svaret. Cavalor Calm hjelper med å forebygge symptomene som forbindes med stress.

Hester som presterer bra under trening kan miste sin evne til å konsentrere seg på grunn av stress under transport, oppstyr og forstyrrelser forårsaket av miljøbytte, og påkjenninger på stevner. Som resultat av dette, er de mindre oppmerksomme og gjør noen ganger uventede ting. Stress forårsaket av frykt for det ukjente oppstår også hos unge eller uerfarne hester under trening, og de kan ha voldsomme reaksjoner. Stress påvirker ikke bare hestens ytelse, men også dens form. Derfor er det viktig å unngå stress. Rytteren kan berolige hesten, og mer erfaring vil også hjelpe, men utover det kan Cavalor Calm® hjelpe de hestene som har behov for det.

Cavalor Calm er et kosttilskudd basert på urter. Den har en anti-stress virkning uten å gjøre hesten sløv. Cavalor Calm inneholder ikke forbudte stoffer og har ingen negative virkninger på verken leveren eller nyrene.

Cavalor Calm kan brukes med gode resultater hos:

  • - lettskremte hester under stevner;
  • - temperementsfulle hester under trening;
  • - hester som er følsomme for stress;
  • - hingster som er brukt som sprortshester.

Cavalor Calm er spesielt samensatt for hester som er lettskremte under konkurranse, og til en mindre grad for kronisk nervøse hester.

Sammensetning og sikkerhet

Cavalor Calm er et kosttilskudd basert på urter, og som inneholder elementer som motvirker overfølsomhet. Irritasjon på grunn av støy, lys og skygge, temperaturendringer, uventede bevegelser, andre hester, ukjente forhold osv. motvirkes med en beroligende effekt uten å påvirke hestens motorikk eller evne til å konsentrere seg. Da Cavalor Calm® er svært fortynnet, har den ingen bivirkninger: Ingen rester og ingen negativ påvirkninger på leveren eller nyrene.Cavalor Calm inneholder magnesium. tryptofan, urter, vitamin B1, B6 og B12.Cavalor Calm® inneholder ikke stoffer som er forbudt ved sportsstevner.

Anvendelse

Hver hest er et individ, og har derfor individuelle behov. Det er veldig vanskelig å fastslå en generell dose for et beroligende produkt. Vi anbefaler at du prøver deg fram for å finne den riktige dosen for hesten din.

Vi enbefaler å begynne med 3 måleskje pr. dag (45 g). 2-3 dager før en forventet stressende situasjon.

Bland med det daglige fôret. Dosen kan justeres avhengig av resultatene. Kan også brukes i lenge periode inntil maks 4 uker.

Reduser dosen gradvis.

Hesten kan bli avhengig av Cavalor Calm, så du bør vurdere ikke å gi den til hesten kontinuerlig. Les mer om dette i FAQ.

Emballasje

Cavalor Calm er tilgjenglig i følgende emballasjer:

Krukke 800 g

FAQ

Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Melinda Mayes
0 Likes

I have also used Cavalor Calm for rehab. I weaned my horse off the sedation and started feeding her Cavalor Calm. Sure enough, it kept her quiet and she healed just fine

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.