Spar 20% på ALLE Mountain Horse produkter *
Spar nå

Global Herbs SuperCalm, 1 kilo

Produkt-ID: 321513

kr 449,00
(Pris inkl. MVA)
Global Herbs SuperCalm, 1 kilo
Velg størrelse Størrelsestabell
Global Herbs SuperCalm, 1 kilo
kr 449,00
(Pris inkl. MVA)
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 5 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Global Herbs SuperCalm, 1 kilo
kr 449,00
Horze bøtte, myk, fleksibel, 13,2 liter
kr 119,00
Global Herbs SuperCalm, 1 kilo

Beskrivelse

SuperCalm vedlikeholder en avslappet hest som er lett å håndtere, samtidig som det gir de beste næringsstoffene for en naturlig kropp, fitness og et sterkt kroppsforsvar. Det er antagelig det mest effektive tilskuddet i sin klasse og jobber gjennom å utnytte næringen fra tropiske urter. Det inneholder også tilstrekkelig med magnesium og potassium for å bidra til å opprettholde en korrekt mineralbalanse. Tilskuddet fungerer raskt, innen 2-3 dager. For en hver form for nervøsitet. SuperCalm er ideell å bruke på konkurransehester for å bistå i trening og forberedelser, for å roe hester ned i nye miljøer, for reiser og stressende situasjoner, for overaktive hester og for å opprettholde god oppførsel. SuperCalm kan ved behov brukes i kombinasjon med FriskyMare under bedekkingssesongen.


Beste fraktpris

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Produktomtaler (1)

Gjennomsnittlig vurdering

1.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!