FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Pharma magnesiumoksid, 1 kilo

Produkt-ID: 25594

kr 189,00
(Pris inkl. MVA)
Pharma magnesiumoksid, 1 kilo
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Pharma magnesiumoksid, 1 kilo
kr 189,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Pharma magnesiumoksid, 1 kilo
Beskrivelse

Beskrivelse

Et dietetisk tilskuddsfôr til hest. Magnesium støtter den normale funksjonen i nervesystemet og musklene til konkurransehester. Det bidrar også til å unngå mangel av magnesium hos hester.


Teknisk beskrivelse:


Ingredients: Magnesium Oxide 92%, Mg 550g/kg, , /WARNING: Oppbevares på et kjølig, tørt sted, uten direkte sollys. Oppbevares utilgjengelig for barn.


Bruksanvisning:


Anbefalt dosering: 15 ml/dag (15 ml måleskje følger med). Andre mengder bør kun gis i samråd med veterinær. Produktet anbefales å bruke i en periode på 2-4 uker. En dose inneholder: 3,7 - 7,2 g magnesium.


Gjennomsnittlig vurdering
3.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Elendig produkt.
0 Likes

Nesten alt blir ligende igjen nederst i fôrbøtta og blir hardt som stein og umulig å få ut. Spørs om hesten har fått i seg noe som helst magnesium mens jeg har brukt dette. Flere på stallen med lik erfaring. Kjøper ikke dette noe mer. Fin pris men når hesten ikke får det i seg er det jo som å kaste penger ut av vinduet.

Størrelse: Normal
Tevrede!
0 Likes

Jeg er fornøyd med dette produktet! Hesten min endrer oppførselen

Størrelse: Normal

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.