« Tilbake / / / /

Betta Life PharmaPlast Ultimate Topline fôrtilskudd til hest, 750 gram

549,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
0.75 kg (732,00 kr / kg)
Spar opptil 16 % på bestillingen din
Kopier kode: SAVEMORE
Bruk for 500kr og få 12% rabatt.Kjøp for 800kr og få 16% rabatt. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du får rabatt på en bestilling ((f. eks. 50 kr rabatt kupong), fordeles rabatten på de enkelte produkter i din bestilling. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 26.03.2023.
One size
Horze logo
Frakt fra Horze
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
Retur og refusjon
30 dagers returrett

Beskrivelse

Vi introduserer et sukkerfritt tilskudd som inneholder alle aminosyrer og det langkjedede komplekse karbohydratet voksmais, som gir vedvarende energi uten at hesten blir heit. BettaLife bruker også det patenterte Bioperine® som er unikt i deres muskel- og overlinjetilskudd. De har også vært de første som har introdusert bananpulver i et slikt produkt, for å øke nivået av kalium etter hard trening. Laget etter standarder for menneskelig mat, PharmaPlast inneholder ikke sukker. PharmaPlast tilfører hver enkelt aminosyre sammen med den semi-essensielle aminosyren L-arginin. HarmaPlast Ultimate Topline har et høyere proteininnhold enn eksisterende lignende produkter, samtidig som det inneholder selen, vitamin E, DHS og lin (flax) for fantastisk pelskvalitet. Alle BETTALIFE®-produkter er laget utelukkende i Storbritannia på en menneskegradert fabrikk og er partitestet for renhet. Helt lovlig og trygg å bruke i alle konkurranser. Muskelstøttende tilskudd. PharmaPlast Ultimate Topline fôrtilskudd er et svært spesifikt tilskudd, og det siste innen restitusjon etter trening og muskelforming. Inneholder hver eneste essensielle aminosyre for optimal muskelutvikling, komplekse karbohydrater for trening og restitusjon, ekstremt høye nivåer av selen, DHA og organiske linfrø som vil bidra til å utvikle og opprettholde en sunn, blank pels. PharmaPlast er et svært velsmakende pulver som tilsettes fôret. Det er kun beregnet for bruk av dyr. BETTALIFE® PharmaPlast inneholder ingen forbudte stoffer. PharmaPlast er trygt og lovlig å bruke i alle konkurranser, og inneholder ingen forbudte stoffer. BETTALIFE®-produkter er utviklet og produsert utelukkende i Storbritannia og partitestet for renhet.

Teknisk beskrivelse:

Komplett liste over ingredienser basert på 50g servering: Voksaktig mais 15g Spirulina pulver 10g Essensielle aminosyrer 9g (Histidin, isoleucin, leucin, lysin, metionin, fenylalanin, treonin, tryptofan, valin) Aminosyrer 1000 mg (arginin) Økologisk brunt linfrøkakepulver (FLAX) 5000mg DHA (dokosaheksaensyre) 5000mg Bananpulver 100% 3750mg Vitamin E Succinate 1200mg Bioperine® 40mg Natriumselenitt (Selen) 10mg. Analytiske bestanddeler per 100g: Protein 39,4g Totalt fett 6,9 g Natrium 0,67 g Ask 2,3g Fiber 3,5 g Totalt karbohydrater 43,1g Olje 3,6 g Energi 414kcal.

Produkt-ID: 334233

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: