« Tilbake / / / /

Betta Life PharmaTrac Total Digestive Support fôrtilskudd til hest, 1 kilo

549,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
1 kg (549,00 kr / kg)
Spar opptil 16 % på bestillingen din
Kopier kode: SAVEMORE
Bruk for 500kr og få 12% rabatt.Kjøp for 800kr og få 16% rabatt. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du får rabatt på en bestilling ((f. eks. 50 kr rabatt kupong), fordeles rabatten på de enkelte produkter i din bestilling. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 26.03.2023.
One size
Horze logo
Frakt fra Horze
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
Retur og refusjon
30 dagers returrett

Beskrivelse

Fôrtilskudd for fordøyelsen. PharmaTRAC Total Digestive Support er det siste innen fordøyelsestilskudd, som kun inneholder de beste virkestoffene, og har ingen fyllstoffer. Manglende appetitt Stressende situasjoner hvor maksimal støtte trengs Ideell for hester som skal gjennom forandring i fôrplanen Hjelper med å opprettholde et sunt fordøyelsessystem Lange perioder med reise eller bokshvile Før harde treningsøkter Løs avføring Tarmbalanse Tarmbalanse hos hest Tarmbalanse hos hest BETTALIFE®-produkter er utviklet og produsert utelukkende i Storbritannia og partitestet for renhet. For best resultat anbefaler vi at du gir PharmaTrac i et lite fiberbasert måltid før trening (maksimalt 30 minutter før). PharmaTRAC er utviklet for å støtte mage- og tarmhelsen, og er et velsmakende pulver som tilsettes i fôret. Det er kun beregnet for bruk av dyr. Det er ingen restriksjoner på bruk av PharmaTRAC Total Digestive Support under konkurranser eller i andre tilfeller. PharmaTrac passer bra til hester som opplever: Løs mage Vekttap

Teknisk beskrivelse:

Analytiske komponenter per 100 g: protein 7,7 g, fett 4,9 g, natrium 13,58 g, fiber 14,3 g, karbohydrater 16,9 g, energi 171 kcal.

Produkt-ID: 334237

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: