« Tilbake / / / /

Blue Hors Blue Hors Muscle Build, 7,5 kg.

1.190,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
7.5 kg (158,67 kr / kg)
Spar 200 kr EKSTRA på bestillingen din
Kopier kode: SPRING-HZ
800 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 02.04.2023.
One size
Horze logo
Frakt fra Horze
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
Retur og refusjon
30 dagers returrett

Beskrivelse

Muscle Build er en rask og effektivt fôrtilskudd som bidrar til å bygge muskler, basert på naturlige ingredienser, soyabønner og lettabsorberende fett fra planteoljer. Proteinkilden er hele soyabønnen som er tørket sakte, grovmalt og prosessert. Gjennom denne prosessen vil det naturlige innholdet av oljer, fettsyrer, proteiner og essensielle aminosyrer bevares så godt som mulig. Produktet har også bær og urter, inkludert solbær som er rik på den antioksidante vitamin C. Dette understøtter muskelbygging. Muscle Build er et fôrtilskudd for hester/ponnier som trenger hjelp til å bygge muskler, for eksempel når de må jobbe ekstra hardt, eller hester som kommer seg etter en periode med sykdom.

Egenskaper:

  • Naturlig tilskudd for muskelbygging
  • Inneholder solbær - rik på antioksidant vitamin C
  • Rask og effektivt tilskudd som hjelper med å bygge muskler

Teknisk beskrivelse:

Sammensetning: Vegetabilsk fett - emulgerbar, naturlig protein, solbær, eple og mint. Analytiske bestanddeler: Råprotein: 16,8% råfiber: 7% råfett: 42,4% råaske: 2,4% vann: 6,8%.

Produkt-ID: 316190

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: