FLASH SALE! Spar 15% på en valgfri vare! *
Bruk koden: FLASHSALE
Kopier
Kopiert til utklippstavlen
-20%

Horze Black-and-White dressurpisk

Produkt-ID: 42130

kr 111,20
kr 139,00
(Pris inkl. MVA)
Slutter om:
Beste fraktpris
På grunn av størrelsen på dette produktet er det et fast fraktgebyr. Gratisk frakt eller kampanjer for gratisk frakt gjelder ikke.
Horze Black-and-White dressurpisk
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Horze Black-and-White dressurpisk
kr 111,20
kr 139,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze Black-and-White dressurpisk
Beskrivelse

Beskrivelse

Tilgjengelig i lengder til arbeid fra bakken. Denne pisken har hvitt håndtak, slik at det blir enklere å finne den igjen om du mister den på bakken.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Bare et flott pisk for den prisen
0 Likes

Ideelt pris / ytelsesforhold. Hun tok den lengste av de som var. Jeg kan si at denne pisken er veldig praktisk, praktisk og holdbar. Det er enkelt og pent. Egner seg best som arbeidspisk for hverdagsaktiviteter. Jeg råder alle.

Størrelse: Stor
Dressurgerte
0 Likes

Fin pisk til en god pris. Er god i hånden. Mye for pengene!

dressurpisk
1 Likes

Veldig behagelig solid pisk, balansert. Den eneste ulempen er at det ikke er noen "knott" på toppen av håndtaket for å forhindre at den glir ut av hånden, fordi plasten fremdeles er glatt ...

Størrelse: Normal
Lett og glatt dressystang
0 Likes

En velbalansert dressurstang etter min mening til en god pris! Den ser elegant og ganske lett ut, du blir ikke lei av å holde den. Jeg bruker den til å jobbe hestene mine fra bakken med og da holder jeg stangen horisontalt, men jeg opplever fortsatt at den ikke er tung. Det er vanskelig å finne stenger som er så lange som 150 cm, men her fant jeg endelig dem og til en pris som passer lommeboka mi! :-) Jeg kjøpte tre og er veldig fornøyd med dem!

Størrelse: Normal
Veldig praktisk pisk!
5 Likes

Den ser vakker, komfortabel og praktisk ut, tåler tunge belastninger, hesten har tråkket på, det er ingen skader. Jeg anbefaler!

Størrelse: Normal

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.