Electrolyte Balance, 800 g

349,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
0.80 kg (436,25 kr / kg)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
One size
Partnerprodukt
Forvent 5 dagers ekstra leveringstid.
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
Retur og refusjon
100 dagers returrett

Beskrivelse

En velsmakende pulverblanding av elektrolytter og lett absorberbare vitaminer som har en positiv innvirkning på restitusjonsevnen.

Bruksområde

Når hester svetter, kan de miste mange av elektrolyttene og mineralene som er nødvendig for normal funksjon av kroppen. Da hestens svette er hypertonisk, er utarming av elektrolytter og vann viktige årsaker til trøtthet i utholdenhetskonkurranser. Som en konsekvens av elektrolyttap kan hesten vise nedsatt form og dårlig prestasjon. Gjenoppbygging av den naturlige mineral-/elektrolytt-/vitaminbalansen tar tid, og hvis mangelen av elektrolytter grunnet alvorlig svetting er betydelig, må tapet kompenseres. Når man bruker Cavalor Elektrolyte Balance etter tap av elektrolytter og mineraler på grunn av svette (varme, transport, anstrengelse) vil hesten forbli bli i form over en lengre periode, komme seg raskere, og lettere tåle lengre perioder med intensiv trening, konkurranse og transport.

Sammensetning og sikkerhet

Cavalor Electrolyte Balance er et kosttilskudd som supplerer disse manglene. Det inneholder et antall essensielle elektrolytter (inkl. natrium, kalium, klorid, magnesium og kalsium), samt noen viktige B-vitaminer. Andre ingredienser inkluderer essensielle aminosyrer og sukker (dekstrose), som gir energi og fremmer absorpsjon av elektrolytter.

Dosering

45 g blandet i fôret eller oppløst i drikkevannet pr. dyr pr. dag. Bruksområde: rett etter mye svetting.Alltid gi ubegrenset tilgang til friskt drikkevann.Maksimal dose: 100 g pr. dyr pr. dag.

Tips: Gi hesten din 45 g Cavalor Electrolyte Balance og 500 g ekstrudert korn med 100 g druesukker innen 30 minutter etter en tung innsats for optimal restitusjon og en hest som er i form påfølgende dag.

Emballasje

800 g

FAQ

Er det forskjell mellom elektrolyttilskudd i flytende eller pulverform?

Nei, men det kan være mer praktisk å velge et flytende elektrolyttilskudd fremfor et i pulverform.

Hvorfor skal jeg velge formulert elektrolyttblanding fremfor en vanlig saltstein?

En balansert elektrolyttblanding inneholder en rekke elektrolytter og næringsstoffer som kompenserer for tap av elektrolytter under tung trening. En vanlig saltstein erstatter kun tap av natrium og klorid.

Bør jeg bruke elektrolytter før eller etter trening?

I motsetning til mange næringsstoffer, lagres ikke vann og elektrolytter i kroppen, utover det som befinner seg i mage-tarmkanalen. Eventuelle overskytende utskilles i urinen. Man kan ikke gi elektrolytter før konkurransen, men heller etter at hesten har anstrengt seg fysisk. Man kan derimot forebygge elektrolyttmangel ved å erstatte det som tapes (under og etter trening). Mens det er ingen fordel ved å supplere elektrolytter før anstrengelsen, kan det allikevel være fordelaktig å gi elektrolytter noen timer før konkurranse.

Produkt-ID: 25426

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.