Beste Pris

Cavalor Electroliq Balance, 1 L

kr 459,00
Pris inkl. MVA
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Få 15% EKSTRA rabatt på merket Horze
Kopier kode: HORZE-HALLOWEEN
700 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 28.10.2021.
Størrelsestabell
Partnerprodukt
Forvent 4 dagers ekstra leveringstid.
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
Retur og refusjon
65 dagers returrett

Beskrivelse

Flytende blanding av elektrolytter og lettabsorberbare vitaminer for å øke hestens kondisjon og å gi raskere restitusjon etter intens trening, konkurranse eller transport.

Bruskområde

Elektrolytter (kalium, klorid, natrium), kombinert med tilstrekkelig væskeabsorpsjon, sikrer optimal funksjon av cellenes væskeutveksling. Når hesten svetter mye under hard anstrengelse, stress eller varme, tapes mange av elektrolyttene. Dette fører til at væskeutveksling i muskelcellene går saktere, og hindrer muskelsammentrekning. Dette kan føre til svakhet og muskelkramper. Etter tung trening med mye svetting, er det avgjørende å gjenopprette elektrolyttbalansen til det normale så snart som mulig. For å oppnå optimal restitusjon av kroppen etter intens trening, er det tilrådelig å gi hesten elektrolytter blandet med 1 kg lettfordøyelig korn innen en time etter anstrengelsen. Hesten må alltid ha friskt vann tilgjengelig.

Cavalor Electroliq Balanse er velsmakende, og dette er en stor fordel, da det sikrer at elektrolyttene lett inntas av hesten. Den flytende formen er et praktisk alternativ til andre kosttilskudd, som oftest er i pulverform. Den flytende formen muliggjør jevn fordeling av produktet over fôret, slik at intet går tapt eller blir tilbake på bunnen av krybben.

Tips:

Bruk Cavalor Electroliq Balance spesielt på varme dager, etter tung trening eller ved langvarig transport. For hester som drikker mindre etter transport til et nytt sted, på grunn av en annen smak i vannet, kan tilsetning av Electroliq Balanse i drikkevannet være en løsning. Det er imidlertid lurt å først sjekke om hesten drikker nok vann med tilsatt Electroliq Balance hjemme. På stevner og konkurranser kan man bruke Cavalor Energy Booster (pasta i tube), som inneholder elektrolytter, samt ekstra B-vitaminer og aminosyrer.

Sammensetning og sikkerhet

Cavalor Electroliq Balance inneholder natrium, kalium, magnesium, kalsium, fruktose og dekstrose. Ny forskning har vist at hesten kan dra nytte av tilstedeværelsen av fruktose. Fruktose kan fremme absorpsjon og mobilisering av elektrolytter. Det er også tillsatt eplesmak, som hester liker, for å stimulere appetitten.

Dosering

Cavalor Electroliq Balance blandes med drikkevann eller med fôret: 30-50 ml pr, dag. Maks. 100 ml pr. dag

Emballasje

1000 ml flaske med doseringskork

FAQ

Er det forskjell mellom elektrolyttilskudd i flytende eller pulverform?

Nei, men noen synes det er mer praktisk å bruke flytende elektrolyttilskudd fremfor i pulverform.

Hvorfor skal jeg velge formulert elektrolyttblanding fremfor en vanlig saltstein?

En balansert elektrolyttblanding inneholder en rekke elektrolytter og næringsstoffer som kompenserer for tap av elektrolytter under tung trening. En vanlig saltstein erstatter kun tap av natrium og klorid.

Bør jeg bruke elektrolytter før eller etter trening?

I motsetning til mange næringsstoffer, lagres ikke vann og elektrolytter i kroppen, utover det som befinner seg i mage-tarmkanalen. Eventuelle overskytende utskilles i urinen. Man kan ikke gi elektrolytter før konkurransen, men heller etter at hesten har anstrengt seg fysisk. Man kan derimot forebygge elektrolyttmangel ved å erstatte det som tapes (under og etter trening). Mens det er ingen fordel ved å supplere elektrolytter før anstrengelsen, kan det allikevel være fordelaktig å gi elektrolytter noen timer før konkurranse.

Produkt-ID: 25422

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Cavalor Electroliq Balance, 1 L