Kjøp Emin GastroCell, 1100 gram | horze.no

GastroCell, 1100 gram

kr 339,00
Pris inkl. MVA
14% rabatt på din ordre
Kopier kode: MIDWEEK
700 kr er det minimale bestillingsbeløp. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 06.05.2021.
Emin GastroCell, 1100 gram
Emin GastroCell, 1100 gram
Velg størrelse Størrelsestabell
Partnerprodukt
Forvent 5 dagers ekstra leveringstid.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Emin GastroCell, 1100 gram
Beskrivelse

Beskrivelse

Dette produktet er et bedre valg for magebalansen, uten probiotika. En blanding av gjærkulturer som hjelper med å sikre et stabil og varig miljø i magen.
Dette tilskuddet er en unik gjærkultur som bidrar til å fremmer mikroorganismer i blindtarm og tykktarm. Det bidrar til dyrets naturlige mikroflora, og hjelper til at dyret lettere benytter seg av næringen i fôret. GastroCell inneholder 18 ulike aminosyrer, 7 vitaminer og 9 sporstoffer. Det har ikke tilsatt sukker, stivelse, gluten eller konserveringsmidler. Inneholdet i produktet bidrar til et sunnere magesystem og en sunnere hest.


Produkt-ID: 983692

Les mer

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Vurdering
Anmeld produktet

Gi oss din mening om produktet

Skriv en anmeldelse

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Ikke gå glipp av nyheter
Spar 100kr på din første ordre