Opptil 60% rabatt på Horze, B Vertigo og mange andre toppmerker! *
Spar nå

Global Herbs Gut Support 1 kilo

Produkt-ID: 321493

kr 829,00
(Pris inkl. MVA)
Global Herbs Gut Support 1 kilo
Velg størrelse Størrelsestabell
Global Herbs Gut Support 1 kilo
kr 829,00
(Pris inkl. MVA)
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 5 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Global Herbs Gut Support 1 kilo

Beskrivelse

Dette Gut Support prebiotika er et produkt som hjelper de gode mikroorganismene i tarmen til å jobbe godt, slik at de utklasser de mindre ønskelige mikroorganismene. Prebiotika erstatter de dårlige bakteriene som kan gro i tarmen med harmløse bakterier. Gut Support er et konsentrert tilskudd som jobber med å hjelpe et balansert fordøyelsessystem. Vi opplever at prebiotika har dypere og mer gunstig effekt enn probiotika. Gut Support kan brukes for å veldikeholde hesten i toppform og stimulere appetitten, men det kan også hjelpe med å friske opp hester som er i dårlig form. Det er supert for hester som taper seg i vekt, har blitt nervøse, eller for dem som kanskje ikke spiser så godt. Bruk også Gut Support når du mistenker at det er noe i ulage i fordøyelsessystemet. Gut Support hjelper med å vedlikeholde normal appetitt hvis du opplever andre utfordringer med fordøyelsessystemet.


Beste fraktpris

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Produktomtaler (0)
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.